Hoepelen

Klassieke spelen raken nooit uit de tijd. Stelten lopen, jongleren en hoepelen stammen allemaal uit de oudheid en blijven onverminderd populair. Kinderen gebruiken hoepels om rond hun middel te draaien en wie er handig in is kan zelfs meerdere hoepels tegelijk in de lucht houden. Ook (over)gooien met hoepels - die prachtig rond kunnen draaien tijdens de vlucht - is een leuke vorm van recreatie. Daarnaast worden hoepels gebruikt in het onderwijs, bijvoorbeeld om een parcours uit te leggen dat kinderen met hink-stap-sprong moeten overbruggen. Hoepels zijn, kortom, veelzijdige sport- en spelmaterialen. De hoepels in ons assortiment zijn zeer breukbestendig, mede doordat er geen lasnaad is (dat is vaak een zwakke plek). Ook na extreme buiging springt de hoepel weer terug in de originele ronde vorm. De randen van de hoepels zijn ook glad afgerond, zodat het niet vervelend aanvoelt om erop te gaan staan. U vindt hoepels in ons assortiment in de kleuren rood, groen, geel en blauw en in vier formaten (doorsnede in centimeters): 40, 50, 60 en 68.

 

Hoepels en een honkpaal

Met een honkpaal en passende verbindingsstukken, kunt u allerlei turn-, gymnastiek- en spelopstellingen creëren. Zoals een honkpaal met een kleine en grote hoepel aan weerszijden, waar kinderen een bal doorheen moeten gooien. Wie via de grote hoepel scoort verdient minder punten dan via de kleine hoepel. Ook twee honkpalen die tegenover elkaar staan, met een liggende hoepel ertussen vormen een leuk obstakel tijdens een parcours. Kinderen moeten bijvoorbeeld zo snel mogelijk in de hoepel springen, zich op de knieën laten zakken en onder de hoepel vandaan kruipen. Onze honkpaal, die u hierbij kunt gebruiken, is makkelijk verplaatsbaar door het lage gewicht, wat niet ten koste gaat van de stabiliteit tijdens het gebruik. De rubberen voet zorgt voor een zachte en veilige aanraking.

 

Hoepel op(ruimen)

Na gebruik kunt u een grote hoeveelheid hoepels snel opruimen op ons ruimtebesparende bergingsrek voor aan de wand. Het rek heeft ruimte voor 25 hoepels. De armen waar u de hoepels aan hangt lopen aan het uiteinde iets omhoog, zodat de hoepels niet van het rek af kunnen glijden.

 

Plaats uw bestelling voor hoepels

Koop uw hoepels bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag