Informatie en tips van professionals

De hoeveelheid sport- en spelmogelijkheden voor het onderwijs is erg groot en er komen regelmatig nieuwe activiteiten bij. Denk aan een introductie tot de schermsport, biketrial of sportklimmen. Daarnaast hebben sportleerkrachten de uitdaging om sport en spel aantrekkelijk te houden voor de hele groep, ook als er kinderen met een beperking bij zijn. Genoeg reden om af en toe wat literatuur te raadplegen voor handige tips, spelregels, voorbeeldoefeningen etc. Nijha heeft een uitgebreid aanbod aan literatuur en methodes samengesteld waarin u lesmaterialen over allerlei onderwerpen kunt vinden. Van balsporten en atletiek, tot zwemmen, schaatsen en Spelen samen regelen.

 

Een greep uit het aanbod

De methodes en literatuur bestaan uit onder meer boeken, mappen, Dvd’s en leskaarten. Met deze materialen ter ondersteuning kunt u niet alleen sporten introduceren, maar ook de basis leggen voor een doorgaande lijn naar een vereniging. Zo komen kinderen op school in contact met sporten die hen uitdagen, en kunnen ze zich buiten school op één of meerdere vormen van sport toeleggen. Hieronder doen we een kleine greep uit ons aanbod om u een beeld te geven van de diversiteit. In onze webshop vindt u het complete aanbod aan methodes en literatuur.

  • Dvd Freebiking: een Dvd met vier parcoursen, voor zowel Biketrial in de gymzaal als MTB outdoor. De trajecten zijn afgestemd op drie niveaus, van rookies tot masters. Naast de praktijkmogelijkheden is er ook aandacht voor methodische aspecten.
  • Golf als jeugdsport: een praktische en toegankelijke handleiding om golf bij kinderen te introduceren, dankzij een duidelijke visie, achtergrondinformatie en illustraties. Het spelplezier staat voorop!
  • Bewegingslessen kinderen met een beperking: een praktijkmap met 62 lessen voor kinderen met een beperking, die ook erg leuk zijn voor kinderen zonder beperking. Samengesteld door vakleerkrachten uit het speciaal onderwijs.

 

Plaats uw bestelling voor methodes en literatuur

Koop uw methodes en literatuur bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag