Pittenzakken met granulaat

De pittenzakken in ons assortiment zijn veelkleurig en verkrijgbaar in allerlei vormen, zoals schildpadden, kikkers en bugs. Het zijn educatieve en veelzijdige materialen, waar u allerlei leuke spelletjes mee kunt initiëren. Een kleine greep uit het aanbod:

  • Beanbag Frogs: zachte pittenzakken in de vorm van kikkers, met een fijne granulaat vulling die niet kan schimmelen.
  • Beanbag Edubugs: deze set pittenzakken in de vorm van kevertjes bestaat uit zes zakjes, die allemaal een nummer op hun rug dragen. Elk ‘kevertje’ heeft ook een andere kleur, dus kinderen kunnen de verschillende kleuren leren, evenals tellen van 1 t/m 6.
  • Pittenzakken 150 of 300 gram: soepele katoenen pittenzakken die goed zijn vast te pakken. De grotere uitvoering van 300 gram is een leuk alternatief voor een bal bij gooi-, mik- en schuifspelen en kan ook dienst doen als gewicht bij ‘fitnessoefeningen’.
  • Pittenzakset: een set van zes pittenzakken in verschillende kleuren en voorzien van een cijfer. De zakken hebben een vinyl coating en zijn dus goed schoon te houden. 

 

Spellen/lessen met pittenzakken

Door het zachte materiaal waaruit onze pittenzakken bestaan, kunnen kinderen er veilig mee gooien en tegenaan trappen. Er zijn allerlei (leerzame) spelletje te bedenken met de zakjes, zoals boefje spelen. Leg een paar hoepels op de grond, met pittenzakjes erin. Alle kinderen zijn boefjes en twee kinderen zijn politieagenten. De boefjes proberen de pittenzakjes te stelen en naar hun mand te brengen aan de andere kant van de zaal. Als ze in een hoepel staan mogen ze niet afgetikt worden, maar onderweg naar de mand is het oppassen geblazen voor de politie! Of estafette spelen, waarbij groepjes kinderen erom strijden wie het eerste alle pittenzakken naar de overkant heeft gebracht.

 

Plaats uw bestelling voor pittenzakken

Koop uw pittenzakken bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag