Spelondersteuning met krijt

De tegelvloer van een leeg (speel)plein bij een school of in een wijk is de ideale ondergrond om allerlei spelsituaties op uit te tekenen, en zo een ware speeltuin te creëren. Een van de meest bekende en eenvoudige vormen is hinkelen, maar ook landje veroveren wordt vaak gespeeld met behulp van krijt. In ons assortiment vindt u het traditionele stoepkrijt, maar ook krijt in handige spuitbussen! Afhankelijk van de weersomstandigheden blijft het krijt vijf tot vijftien dagen zichtbaar. Het is te gebruiken op asfalt en tegelwerk, maar ook op gras, ramen, muren enzovoort. Even schudden met de bus en u kunt strakke lijnen of volvlakken spuiten. Het krijt is leverbaar in verschillende kleuren.

 

Spelondersteuningsmaterialen

Bij een echte wedstrijd is een scheidsrechter onmisbaar. Een objectief persoon die bepaalt of een bal in of uit is, welk team mag ingooien- of trappen en of er geen spelfouten worden gemaakt. En hèt gereedschap van een scheidsrechter is natuurlijk: de fluit. Nijha heeft verschillende fluiten in het assortiment. Zowel de traditionele metalen fluit voor oraal gebruik, als diverse hygiënische hand- en signaalfluiten. Bij een signaalfluit kunt u op een knop drukken om de fluittoon te laten horen. Een handfluit is een fluitje in een sterke bal van vinyl of hennep. Door in de bal te knijpen ontstaat er een fluitsignaal. Welk type fluit u ook kiest; u kunt er een handig keycord bij kopen zodat u de fluit niet kwijtraakt.

 

Zandlopers

Een ander praktisch hulpmiddel bij allerlei sport- en spelsituaties is de zandloper, om aan te geven hoe lang een oefening of wedstrijd nog duurt. We hebben extra grote zandlopers in het assortiment, zodat deelnemers van afstand kunnen inschatten hoeveel tijd ze nog hebben. Daarnaast hebben we ook meer compacte zandlopers om te gebruiken in plaats van een stopwatch.

 

Plaats uw bestelling voor spelondersteuningsmaterialen

Koop uw spelondersteuningsmaterialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag