Beach volleybal is topsport

Het strand is een plek om lekker te luieren in de zon of juist heerlijk actief bezig te zijn. Het zand nodigt uit om een bal te pakken en te gaan voetballen, handballen of volleyballen. Beach volleybal was een van de eerste populaire beach sporten; niet alleen in Nederland, maar overal ter wereld. Bij Nijha vindt u dan ook een mooi assortiment aan materialen voor volleyballen op het strand. We hebben verschillende installaties om uit te kiezen, zoals de Fun Sports Installatie die ook aantrekkelijk geprijsd is.

 

Verschil in kwaliteit

Nijha staat bekend vanwege het hoogwaardige assortiment. Wij weten dat goede kwaliteit nou eenmaal veel langer meegaat en zich dus dubbel en dwars terugbetaalt. De kwaliteitsverschillen in beach volleybal installaties zijn niet altijd zichtbaar, maar op termijn wel merkbaar. Wij bieden u alleen duurzame en slijtvaste producten en door onze grootschalige inkoop krijgt u bovendien een goede prijs. Zo levert u niet in op de ‘speleigenschappen’ van uw beach volleybal set en kunt u er wel heel lang van genieten. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Beach Champ, Beach Master en Fun Beach sets. Drie installaties voor recreatief - en/of wedstrijdgebruik, geleverd in een handige tas om de materialen makkelijk mee te kunnen nemen. De netten zijn snel en stabiel op te zetten en hebben een breedte van 8,5 of 6,5 meter. Alle sets worden heel compleet geleverd, zodat u er alleen nog een bal en belijning bij nodig hebt om een potje te kunnen beach volleyen.

 

De bal in beach volleybal

Volleybal is natuurlijk een spel dat met de armen en handen wordt gespeeld en de bal moet daar geschikt voor zijn. Met name beginnende spelers houden niet van een ‘echte’ beachvolleybal, want die kan door de stevigheid gevoelige plekken op armen en handen veroorzaken. Daarom hebben we naast de Mikasa beachvolleybal – met een toplaag van synthetisch leer – ook de Ufo en Urban ballen. De Ufo voelt aan als soft leer en is aangenaam voor de vingers en polsen. De Urban is een stevige bal van foamrubber, die ideaal is om mee te oefenen.

 

Meer informatie over ons beach volleybal assortiment

Koop uw beach volleybal materialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag