Beachminton met wind tegen

Het strand is de ultieme plek om te luieren of juist actief te zijn. Sporten als beachvolleybal en beachsoccer zijn wereldwijd erg populair en worden op hoog niveau gespeeld. En aan het rijtje fantastische beachsporten kunnen we een nieuwe variant toevoegen: beachminton. Badminton op het strand, waarbij u niet bang hoeft te zijn voor een beetje (tegen)wind. Met onze beachminton set hebt u een robuust racket in handen en een shuttle die niet met alle winden mee waait.

Badmintonrackets en shuttles zijn voor veel vakantiegangers en recreanten een standaard onderdeel van de bagage. Het is een laagdrempelige sport, die zonder verdere benodigdheden gespeeld kan worden. Wie de slag te pakken heeft kan al snel een leuke rally spelen en het lichtgewicht racket is ook voor jonge spelers goed te hanteren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze uitnodigende sport steeds meer op het strand wordt gespeeld.

 

Beachminton zonder zee in zicht

Net als beachvolleybal of –soccer, is beachminton niet voorbehouden aan bezoekers van een strand. De zwaardere uitvoering van onze outdoor badminton materialen, maakt ‘beachminton’ beschikbaar in parken, op speelvelden en op campings. Wie graag een officieel speelveld wil afbakenen – op het strand of ergens anders – kan uitgaan van de volgende afmetingen (l x b): 12,3 x 3,8 meter. Dit veld is voor de meeste spelers groot genoeg om krachtige slagen te maken, afgewisseld met een subtiele slag om de tegenstander alle hoeken van de baan te laten zien.

 

Complete beachminton set

De versterkte beachminton materialen zorgen dat er al snel een spannend potje badminton ontstaat, zonder dat spelers met veel kracht hoeven slaan. Dit wordt bereikt doordat de rackets een tempered steel shaft en een extra groot slagblad van aluminium hebben. Ook de dikke nylon bespanning, het zwaar uitgevoerde T-stuk en de forse framerand dragen hieraan bij. De shuttles zijn uitgevoerd in een opvallend geel-met-rode kleurstelling, zodat ze goed zichtbaar zijn in (fel) zonlicht. Onze beachminton set bestaat uit twee rackets en twee shuttles.

 

Plaats uw bestelling voor beachminton materialen

Koop uw beachminton materialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag