Atletiekaccessoires voor op de baan

Atletiek is de verzamelnaam voor een serie sporten om lichamelijke vaardigheden mee te ontwikkelen. Atletiekonderdelen als sprinten, speerwerpen en horden lopen zijn heel toegankelijk en worden op veel scholen beoefend. Daarnaast telt Nederland tientallen atletiekverenigingen, die grotendeels zijn aangesloten bij de Atletiekunie. De overgang van atletiek op school naar sporten in verenigingsverband is klein en dat maakt de sport des te populairder. Het is bovendien een van de weinige sporten die zowel individueel als in groepsverband worden beoefend.

Nijha heeft een assortiment samengesteld van atletiek accessoires, om te gebruiken bij het vastleggen van geleverde prestaties en het in goede banen leiden van de wedstrijden. Denk aan fluitjes, meetlinten en stopwatches. Hieronder vindt u wat meer informatie over een aantal van deze producten.

 

Signaalfluit of handfluit

Een fluitje is het universele signaal om te starten of stoppen met een activiteit. Onmisbaar bij atletiek. Met een signaalfluit kunt u een fluittoon laten horen door op de knop te drukken. Dit produceert een schel geluid dat goed hoorbaar is op een groot veld vol rumoerige sporters. De fluit wordt geleverd inclusief een verstelbaar koord en batterijen. Ook de handfluit is een hygiënische fluit waar u niet op hoeft te blazen. De fluit zit in een sterke vinyl ballon waar u in knijpt om de fluittoon te produceren. Een ander voordeel van de handfluit is de aanzienlijk lagere gehoorbelasting dan bij een normale fluit.

 

Lint, lijn en band

Voor atletieksporten als verspringen en hoogspringen heeft u een band nodig om het startpunt of de hoogte van een sprong aan te geven. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden in ons assortiment, zoals de Mixmax band. Deze elastische band heeft aan beide uiteinden een klittenband sluiting en is bovendien te gebruiken als net of voor lichte weerstandtraining.

De springlijn is een kunststof touw voorzien van twee gewichtszakjes en een blikvanger, zodat mensen er niet zomaar tegenaan lopen of over struikelen. En het meetlint tenslotte heeft een open behuizing met een degelijk draaimechanisme. Zo kunt u snel de juiste afstanden en hoogtes bepalen.

 

Meer informatie over onze atletiek accessoires

Koop uw atletiek accessoires bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag