Introductieboek en –map voor badmintonlessen

Badminton is een van de sporten die veel op scholen worden gespeeld. Het is een toegankelijke sport, waar kinderen snel een bepaalde vaardigheid in ontwikkelen. Naast een mooi assortiment aan badminton accessoires zoals een rackettas voor zestien rackets, of een tas inclusief 10 badmintonrackets en zes shuttles, hebben we ook interessante literatuur voor u geselecteerd. Bijvoorbeeld het boek ‘Aan de slag met badminton’. Hierin vindt u een duidelijke leerlijn met speloefeningen voor verschillende leeftijdsgroepen en vaardigheidsniveaus. Denk aan oefeningen als tikspelen, overspelen, hooghouden en techniektraining. Daarnaast biedt het boek een keur aan tips en trucs om de badmintonlessen nog aantrekkelijker te maken. De map is ontwikkeld door de Nederlandse Badmintonbond en SLO. Het boek slaat een brug tussen het bewegingsonderwijs op een basisschool, middelbare school en badmintonnen in verenigingsverband. Het laatste hoofdstuk behandelt de spelregels en beschrijft diverse toernooi- en wedstrijdvormen. Een leuke afsluiting van een succesvol badmintonjaar!

 

Badminton materialen

Naast badmintonrackets, -netten en shuttles, biedt Nijha u een aantal uitgekiende badminton accessoires. We laten ze hieronder kort aan bod komen:

  • Afsluitbare berging: een afsluitbare berging voor twaalf rackets, inclusief bevestigingsmiddelen en hangslot.
  • Belijningstape 3M: tape om tijdelijk of permanent de belijning van een speelveld aan te geven. De kleur en breedte van het tape voldoen aan de richtlijnen van NOC*NSF. De rol bevat 33 meter met een breedte van 3,8 centimeter; voor een veld voor enkelspel heeft u 56,80 meter nodig en voor dubbelspel 99,50 meter.
  • Rackettas: tas met ruimte voor zestien badmintonrackets en extra bergruimte voor shuttles of schoenen. Elk compartiment is afzonderlijk bereikbaar en de tas is uitgevoerd in sterk thermal nylon.
  • Tas met 10 rackets en 6 shuttles: een complete set met rackets van 105 gram, sterke nylon besnaring, stalen shaft en aluminium blad.

 

Meer informatie over onze badminton accessoires

Koop uw badminton accessoires bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag