1 2  

Van bal tot net: de beste basketbal accessoires

Als liefhebbers van bewegen vinden we het fantastisch om te zien hoe eenvoudig sporten kan zijn. Denk aan basketbal, dat niet meer nodig heeft dan de bal en het net. Elke dag halen sporters over de hele wereld het uiterste uit zichzelf, met niets anders tot hun beschikking dan deze twee materialen. Hun enige doel is de bal in het net krijgen, liefst met vertoon van kracht, snelheid en elegantie. En ondanks de eenvoud van het spel en de beperkte hoeveelheid accessoires voor een potje basketbal, bieden we u toch een volwassen assortiment. U vindt bij Nijha alles voor deze prachtige sport, van verstelbare wand- en plafondinstallaties en basketbaltorens, tot eenvoudige oefenborden en natuurlijk de basketballen zelf.

 

Bedieningsgemak, valbeveiliging en balkwaliteit van onze basketbal accessoires

Afhankelijk van de grootte van uw sportfaciliteiten, kan de afstand tussen de basket en het speelveld tot wel 3,7 meter zijn. Een basketbalinstallatie met elektrische bediening is dan een uitkomst in uw sporthal of gymzaal. Deze onmisbare accessoire voor een partijtje basketbal leveren wij volledig voorgeprogrammeerd, met instellingen voor dames-, heren- en mini hoogte. De elektrische netten zijn CE gekeurd en standaard voorzien van een valbeveiliging. Bij stroomuitval zorgt de beveiliging dat de installatie niet ongecontroleerd naar beneden komt.

De bal is natuurlijk de meest onderscheidende basketbal accessoire. Ons assortiment ballen bevat verschillende merken, waaronder het uitstekende Spalding dat in de Amerikaanse NBA wordt gebruikt. Sommige ballen hebben de traditionele oranjebruine kleur, maar we hebben ook vrolijke, kleurrijke ballen. Voor alle basketbal accessoires in ons assortiment geldt dat we rekening houden met de verschillende leeftijdsgroepen van gebruikers. Scholen, sporthallen en verenigingen kunnen voor elke doelgroep bij ons terecht.

 

Meer informatie over basketbal accessoires

Koop uw basketbal materialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag