Bescherm de onderkant van uw basketbalbord

Basketballen is een dynamische sport waarbij het er fanatiek aan toe kan gaan. Om uw basketbalbord te beschermen tegen de duizenden ballen die er jaarlijks op worden afgevuurd, kunt u onze beschermrand plaatsen. De rand beschermt de onderkant van het bord en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

  • Beschermrand met een dikte van 95 millimeter voor alle borden met een dikte van 10 millimeter (inclusief eventueel frame). Deze rand bevestigt u met lijm.
  • Beschermrand met een dikte van 95 millimeter voor borden met een dikte van 32 of 46 millimeter (inclusief eventueel frame), te bevestigen met zelfklevend tape.

 

Belijningstape en valbeveiliging

De rode belijningstape M3 is geschikt voor het tijdelijk of permanent aangeven van het speelveld op de vloer van uw sportfaciliteit. De kleur en breedte van de tape voldoen aan de richtlijnen van NOC*NSF. Voor het aanbrengen is het belangrijk dat de vloer schoon en vetvrij is. Per rol heeft u 33 meter tape met een breedte van 5 millimeter ter beschikking. Het benodigde aantal meters voor verschillende halafmetingen zijn:

  • 260 meter bij een afmeting van 13 x 24 meter;
  • 197,20 meter bij een afmeting van 14 x 26 meter;
  • 204,20 meter bij een afmeting van 15 x 28 meter.

 

Basketbal is een sport waar veel kracht bij vrijkomt. De basketballer die scoort via een dunk in de basket, gooit de bal er vaak hard in en daar moet het ophangsysteem tegen bestand zijn. Om dat te verzekeren hebben we een valbeveiliging beschikbaar. Deze beveiliging vereist een jaarlijkse inspectie, waar Nijha gecertificeerde inspecteurs voor heeft. Het systeem wordt geleverd compleet met muurbevestiging en katrollen, voor optimale krachten afbouw.

 

(Versterkte) basketbalringen

Ook voor losse baskets en basketbalringen kunt u bij ons terecht. Onze basketbalringen zijn voorzien van versterkte nethaken en voldoen aan keurmerken zoals DIN 7899 en EN 1270. Onze basketbal dunkring is geschikt voor wedstrijdgebruik en heeft een neerklapbare ring die inveert bij overbelasting. De maximale belasting is 80 kilo en zodra de belasting weer wegvalt, veert de ring terug in positie.

 

Meer informatie over onze basketbal accessoires

Koop uw basketbal accessoires bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag