Elektrische wedstrijdinstallatie voor wand en plafond

Basketbalinstallaties in sportzalen en sporthallen hebben steeds vaker een elektronische bediening. Dit heeft een aantal duidelijke voordelen, zoals de voorgeprogrammeerde hoogtes in onze installaties. U kunt aangeven op welke hoogte u de installatie wilt hebben – dames-, heren- of minihoogte –  en de basket komt automatisch in de juiste positie. Daarnaast zijn onze elektrische installaties CE gekeurd en standaard voorzien van een valbeveiliging. Dus in geval van stroomuitval wordt de installatie geremd en komt niet ongecontroleerd naar beneden. Veiligheid en bedieningsgemak zijn belangrijke pluspunten van deze installaties, maar het is vaak de afmeting van een sportfaciliteit die een elektrische installatie vereist. Doordat de afstand van de muur tot het speelveld kan oplopen tot bijna vier meter, is elektronische bediening een uitkomst.

 

Kies de beste installatie

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een basketbalinstallatie in schuifprofiel, een verrolbare mini of standaard formaat basketbaltoren, een basketbalinstallatie met gasveerbediening en al dan niet verplaatsbare oefenborden. Een aantal van de meest in het oog springende functionaliteiten van deze installaties:

  • Schuifprofiel: u kunt het basketbalbord verticaal verrollen van 15 centimeter boven de vloer tot een hoogte van 305 centimeter. De lichte lierbediening maakt de gewenste hoogte eenvoudig instelbaar.
  • Mini of standaard basketbaltoren: deze torens rolt u naar de gewenste plek, waar u ze kunt vastzetten op de vloer. De hoogteverstelling zorgt ervoor dat u ze kunt afstemmen op de gebruikers.
  • Gasveerbediening: met de meegeleverde bedieningshaak kunt u de gasveer in- en uitklappen om het bord in de gewenste positie te brengen. De gasveer is in een afgesloten buis geplaatst en kan niet beschadigen doordat er ballen tegenaan komen. Deze installatie is bovendien leverbaar in elektrische uitvoering.
  • Oefenbord: het verplaatsbare oefenbord kunt u horizontaal over een rail schuiven zodat op 1/3 van de zaal gespeeld kan worden. Het bord kan op elke plek op de rail vastgezet worden.

 

Meer informatie over onze basketbalinstallaties

Koop uw basketbalinstallaties bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag