Een half uurtje cardio per dag

De duur van een effectieve cardiotraining staat vaak ter discussie, maar de geleerden zijn het erover eens: mensen hebben cardio nodig om lekker fit en gezond te blijven. Bovendien is het een ideale manier om het hoofd leeg te maken na een lange dag op school of het werk, en nieuwe energie aan te boren. Ons lichaam vindt het heerlijk om te bewegen en na een (half) uurtje cardio voelen we ons energieker dan daarvoor.

Sportscholen en fitnessclubs bieden over het algemeen een grote diversiteit aan cardio apparaten, met toepassingen als rennen, bergwandelen, fietsen, spinnen of roeien. De variatie is groot en er zijn mogelijkheden voor elke sporter. De een gaat liever een uurtje joggen en de ander kiest voor fietsen. Nijha heeft een uitgekiend assortiment aan cardio fitnesstoestellen geselecteerd, met voor elk wat wils. Hieronder leest u meer over een aantal van onze producten.

 

Fietsen, rennen of roeien

De cardio fitnesstoestellen in ons assortiment zijn erop gebouwd om gebruikers een uitstekende trainingservaring te bieden en hun lichaam te beschermen tegen blessures.

  • De Upright Bike is een professionele fietsergometer voor cardio-vasculaire workouts. Het toestel heeft verschillende programma’s, zoals heuvel op fietsen, extra vetverbranding, een Fit Test of een aangepaste cool down.
  • De Activate Crosstrainer is gericht op low impact cardio workouts, met 25 weerstandniveaus en een onbeperkte workout tijd. De extra grote non-slip pedalen zorgen ervoor dat de voeten stevig op het apparaat staan en de minimale afstand tussen de pedalen voorkomt mogelijke rugklachten.
  • Het volledig gelaste frame van de Activate loopband is berekend op intensief gebruik. De band is voorzien van FlexDeck schokdemping om de impact op spieren en gewrichten te reduceren; het verschil met een loopband zonder demping is bijna 30%! De band is niet alleen te gebruiken voor snelwandelen, joggen of rennen, maar ook voor bergwandelen tegen een helling met een hoek tot 15 graden.

 

Meer informatie over ons cardio fitness assortiment

Koop uw cardio fitness materialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag