Fitness accessoires voor effectieve training

Nijha heeft een uitgekiend assortiment fitness accessoires voor u geselecteerd. Losse producten voor het trainen van verschillende spierpartijen om op een effectieve manier meer kracht te ontwikkelen. Naast cardiotoestellen en krachttoestellen, mogen deze accessoires niet ontbreken in een fitnesscentrum of sportschool. Zoals de Fit tramp; een ronde minitramp voor conditieoefeningen, voorzien van het GS-keur. De trampoline is sterk en daardoor geschikt voor kinderen en volwassenen. De stevige vering maakt het springen op dit toestel minder belastend dan bijvoorbeeld touwtjespringen. De minitramp is 20 centimeter hoog en verkrijgbaar in drie diameters: 100, 125 en 140 centimeter. De veren zijn afgedekt met een drie centimeter dikke polstering, die u kunt aanvullen met een losse beschermrand voor extra veiligheid.

 

Kettlebell en halters

Om de spieren van schouders, armen, rug en buik te trainen, zijn onze halters en kettlebells ideaal. De kunststof handhalters hebben een uitstekende grip en een kern van gietijzer om het juiste gewicht te verkrijgen. Er zijn verschillende gewichten om uit te kiezen, variërend van 0,5 tot 5 kilogram en de halters worden per set van twee geleverd.

De kettlebell wordt door professionals beschouwd als een van de meest effectieve producten om kracht te ontwikkelen. Het is een ijzeren gewicht met een dik handvat aan de bovenkant, dat elke oefening zwaarder maakt. Onze kettlebells zijn bovendien voorzien van een rubberen voet om beschadigingen aan de vloer te voorkomen.

 

TRX suspension trainer pro pack

De TRX suspension trainer zorgt voor een snelle en effectieve kracht- en stabiliteitstraining, waarbij het eigen lichaam wordt ingezet als gewicht. Dit gaat mogelijke blessures tegen, omdat overbelasting zo onmogelijk is. Met TRX traint de gebruiker zowel uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit, als core stabiliteit en mobiliteit. Een allround training voor het menselijke bewegingsapparaat. De set is makkelijk mee te nemen en bestaat uit banden die aan bijna elk stevig ankerpunt bevestigd kunnen worden. Daarnaast krijgt u de Basic Training Dvd en de TRK snelle start & workout manual erbij geleverd, voor trainingstips en oefeningen.

 

Meer informatie over onze fitness accessoires

Koop uw fitness accessoires bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag