1 2  

Fitness op elke leeftijd

Nijha is sinds 1922 sterk in beweging. Bij het samenstellen van ons assortiment hebben we aandacht voor gebruikers van allerlei leeftijden, in uiteenlopende situaties. Zo hebben we ook een uitgekiend aanbod aan FIT+ fitnessmaterialen voor senioren geselecteerd, omdat bewegen steeds belangrijker wordt voor een ouder wordend bewegingsapparaat. Sporten is een sociale bezigheid en samen bewegen is zowel leuker als motiverender dan alleen. Daarom zijn veel van de producten in deze categorie door meerdere mensen tegelijk te gebruiken.

FIT+ is een collectie beweegtoestellen speciaal ontworpen voor ouderen. De toestellen zijn goed uitgedacht en te gebruiken voor diverse oefeningen op het gebied van coördinatie, balans, lenigheid en uithoudingsvermogen.

 

Fitness voor een gezond lichaam

Bij fitness is het altijd van belang om het lichaam niet te overbelasten. Daar kan het fitnessapparaat bij helpen, bijvoorbeeld door te zorgen dat de bewegingen ongedwongen zijn en zodoende de gewrichten niet forceren. Zoals de Pulley FIT+ voor één of twee personen. De Pulley heeft cassettes van één tot twee kilo om verschillende oefeningen mee te doen. De cassettes kunnen op de gewenste hoogte opgehangen worden, zodat dit apparaat ook toegankelijk is voor zittende gebruikers.

 

Overzicht van het FIT+ aanbod

FIT+ is zowel zelfstandig als onder begeleiding te gebruiken en dat maakt deze toestellen ook ideaal voor bijvoorbeeld fysiotherapeuten en bewegingsdeskundigen. Een kleine greep uit het assortiment:

  • De Arm Rotation FIT+ is een toestel dat twee personen tegelijk kunnen gebruiken. Aan de ene kant zit een handtrapper en daar tegenover twee draaischijven. De trapper werkt voor- en achteruit op verschillende weerstandniveaus en de schijven zijn afzonderlijk van elkaar te draaien, zowel links- als rechtsom. Ook daarbij is de weerstand instelbaar.
  • De Heuptwister stimuleert niet alleen de heupen, maar ook de schouders, knieën en enkels. De gebruiker zit op een draaivlak en beweegt afwisselend beide kanten op. De sporter bepaalt zelf hoe ver hij of zij draait en kan zich goed vasthouden.

 

Meer informatie over onze fitnessmaterialen voor senioren

Koop uw fitnessmaterialen voor senioren bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag