Complete outdoor fitnesslocatie

Nijha weet wat mensen beweegt. We ontwikkelen en produceren al meer dan 90 jaar sport- en speeltoestellen voor jong en oud. Niet alleen voor indoor gebruik, maar juist ook voor outdoor. Want als een groep fitnesstoestellen gewoon staat te wachten tot wijk- of buurtbewoners ermee aan de gang gaan, is de drempel lager dan een sportschool binnenstappen. Bovendien is sporten in de buitenlucht extra gezond door de frisse lucht, en het is gratis. Overtuigende argumenten, die mensen in beweging krijgen! Daarom hebben we het fitnessprogramma NijhaSpirit ontwikkeld, met toestellen om in een park, op een plein of bij een hardloopparcours te plaatsen. Fitnessmogelijkheden midden in de wijk, waar mensen met veel plezier op hun eigen niveau kunnen trainen. Dat is de Spirit van Nijha.

 

Lekker buiten, lekker fit

Outdoor fitnesstoestellen worden vaak gebruikt door groepen mensen die onder begeleiding op een vast tijdstip gaan sporten. Maar de toestellen staan er ook voor gebruik zonder begeleiding. Dan is het belangrijk om een veilige omgeving te creëren met toestellen die blessures voorkomen. Ook daar hebben we op gelet bij de ontwikkeling van NijhaSpirit. De opbouw van de toestellen is afgestemd op de gemiddelde kenmerken – zoals de lengte – van de Nederlandse bevolking. Daardoor nemen gebruikers tijdens de oefeningen automatisch de ideale houding aan. Bovendien wijst het gebruik van de outdoor fitness toestellen zich vanzelf, dus kunnen mensen er op een verantwoorde manier op trainen.

 

Vier soorten trainingstoestellen

De toestellen die we voor NijhaSpirit hebben ontwikkeld zijn gericht op cardio, kracht, balans & coördinatie en flexibiliteit. Er zijn vier cardiotoestellen die ideaal zijn voor een warming up en cooling down. Cardio is een hele plezierige vorm van sport, die meer energie oplevert dan kost. Na een cardiotraining voelen sporters zich fitter dan ervoor. De zes krachttoestellen van NijhaSpirit gebruiken het lichaamsgewicht van de gebruiker, wat overbelasting van spiergroepen onmogelijk maakt. Met de drie balanstoestellen kunnen gebruikers hun balans en core stabiliteit verbeteren en die zijn erg belangrijk voor een algeheel gevoel van fitheid. En de drie flexibiliteitstoestellen zijn ideaal voor rek- en strekoefeningen en het bevorderen van lenigheid, wat essentieel is voor de vitaliteit van het lichaam.

 

Meer informatie over outdoor fitness met NijhaSpirit

Koop uw outdoor fitness materialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag