Golfartikelen als opmaat naar het echte werk

Golf is een hele oude sport. Er bestaan geschriften van de Oude Grieken en Romeinen waarin ze er al naar verwijzen. Populaire sporten als hockey en polo zouden uit het golfen zijn ontstaan. Reden genoeg om jongeren in aanraking te brengen met deze ontspannende en wereldwijd beoefende sport. Dat doen wij middels een assortiment clubs en ballen die geschikt zijn voor binnen- en/of buitengebruik. De golfartikelen die wij verkopen zijn geïnspireerd op de echte clubs, zoals het ‘ijzer 7’, de ‘driver’ en de ‘putter’. Golf is een sport die bol staat van de termen en het jargon, maar die krijgen beoefenaars zo onder de knie.

 

Een overzicht van onze golfartikelen

  • Voor indoor gebruik hebben we de golfclub ijzer 7. Dit ijzer is makkelijk te hanteren en kan een behoorlijke afstand overbruggen. De club heeft een stalen slagkop met sterke Skinex coating, maar zal de vloer van uw sportfaciliteit niet beschadigen.
  • Dan is er de indoor golfclub putter, de meest gebruikte club uit een golftas. De putter is ervoor om de bal in de hole te krijgen en komt per hole bij elke speler gemiddeld twee keer tevoorschijn. Onze putter is geschikt voor links- en rechtshandigen.
  • De indoor golfclub driver heeft de speleigenschappen van een echte driver; dat is de club om de eerste slag mee te slaan vanaf de tee, het startpunt van een golfparcours.
  • Naast de oefenclubs hebben we ook de ‘echte’ putter en het ijzer 7 in het assortiment. Deze golfartikelen mogen dan ook in geen enkele golftas ontbreken. De clubs zijn bestemd voor jongeren van het voortgezet onderwijs en ook weer geschikt voor binnen- en buitengebruik.
  • Naast de clubs hebben we een aantal aanverwante golfartikelen, zoals de soft golfbal, rubber golfbal, putter en indoor tee. Een compleet aanbod om de baan op te gaan!

 

Meer informatie over golfartikelen van Nijha

Koop uw golfartikelen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag