Indoor golf

De golfsport is razend populair over de hele wereld en in Nederland is het zelfs de op één na meest beoefende sport. Er zijn steeds meer golfmaterialen beschikbaar om de sport op scholen te introduceren, waar leerkrachten LO vaak indoor mee beginnen. Met aangepaste clubs, aangepaste ballen en een parcours van sporttoestellen is het een leuke en uitdagende manier om golfen te leren kennen. Golfen kent bepaalde veelgebruikte slagen, die prima te oefenen zijn in zo’n indoor setting, zoals afslaan en putten. Nijha heeft het assortiment clubs en ballen afgestemd op het gebruik in een sportfaciliteit, dus onze clubs hebben een zacht uiteinde en ook de ballen zijn zachter. Voor afslaan gebruikt de golfer een ijzer 7 of een drijver en voor indoor putten wordt een speciale indoor puttersclub gebruikt, om beschadigingen aan de vloer van de sportfaciliteit te voorkomen.

 

De golfclubs

Het mooie aan de golfclubs in ons assortiment is dat ze zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt zijn. Leerlingen – of andere beginnende golfers - kunnen binnen oefenen en daarna de baan op om het geoefende echt in praktijk te brengen. Een klein overzicht van de clubs die wij daarvoor beschikbaar hebben:

  • Indoor golfclub ijzer 7: deze club heeft de speleigenschappen van een ‘echt’ ijzer 7, een stalen slagkop met een sterke Skinex coating en is zowel voor rechts- als linkshandigen verkrijgbaar.
  • Indoor golfclub putter: voorkomt beschadigingen aan de vloer door de zachte kop en is geschikt voor rechts- en linkshandigen.
  • Indoor golfclub driver: weer een club met de speleigenschappen van de ‘echte’ club die gevorderden gebruiken. Ook deze heeft een stalen slagkop met Skinex coating en voorkomt beschadigingen aan de vloer.
  • Putter: geschikt voor het VO en voorzien van een sterke slagkop, voor binnen- en buitengebruik en links- en rechtshandigen.
  • IJzer 7: deze club heeft dezelfde eigenschappen als de putter, maar bij een ijzer 7 is het wel belangrijk om een specifieke club voor een links- of rechtshandige te gebruiken.

 

Meer informatie over onze golfclubs

Koop uw golfclubs bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag