1 2 3  

Lekker handballen met de juiste handbal spullen

Handballen is een sport voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes van alle leeftijden. De sport hoort bij de grote vijf van populaire balsporten in Nederland: handbal, volleybal, basketbal, korfbal en voetbal. Zoals de naam al zegt, moet een handbal in één hand passen. Spelers gebruiken hun lichaam om kracht te zetten en de bal in het doel te gooien en worden daarbij niet belemmerd door twee handen aan de bal. Dat maakt de bal tot het belangrijkste onderdeel voor de spelers. De bal moet grip hebben, vormvast zijn en betrouwbaar stuiteren. We voeren verschillende merken, waaronder de Kempa ballen, die door de speciale opbouw uit 24 panels een goede grip hebben en heel vormvast zijn. Nijha heeft handballen voor alle leeftijdsgroepen en zowel voor training- als wedstrijdgebruik.

 

Handbal spullen waar keepers blij van worden

Eigenlijk is er voor handballen niet meer nodig dan een bal en een doel. Wanneer die handbal spullen van goede kwaliteit zijn, heeft u er jarenlang plezier van. Nijha ontwikkelde samen met de Europese Handbal Federatie (EFH) een nieuw wedstrijdhandbaldoel. Daarbij hebben we extra aandacht besteed aan de veiligheid voor spelers, de stabiliteit en de duurzaamheid. Ons doel heeft zich al tijdens verschillende Europese kampioenschappen bewezen en vooral de keepers zijn erg enthousiast. Daarnaast hebben we natuurlijk ook handbaldoelen voor beginners en (gevorderde) amateurs.

 

Handbal spullen voor op het strand

Beachhandbal vraagt om speciale doelen en ballen. Als professional in sportartikelen hebben wij natuurlijk ook voor op het strand een kwaliteitsaanbod voor u geselecteerd. Wie op het strand gaat handballen wil niet met een zwaar doel slepen dat ingewikkeld is om op te bouwen. Daarom zijn onze doelen snel op te zetten en te demonteren, hebben ze een laag gewicht en kunt u ze compact vervoeren. Veel plezier met handbal op het strand!

 

Meer informatie over handbal spullen van Nijha

Koop uw handbalmaterialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag