Beach handbaldoel van wedstrijdkwaliteit

Een beach handbaldoel moet u natuurlijk makkelijk mee kunnen nemen. Geen gesleep met zware onderdelen, maar een lichtgewicht doel dat ter plekke snel is te plaatsen en demonteren. Nijha ontwikkelde in samenwerking met de Europese Handbal Federatie (EHF) een speciaal beachhandbaldoel. Onze doelen worden gebruikt bij de European Masters toernooien en topkeepers uit Europa zijn razend enthousiast over de stabiliteit en uitstraling! Het doel is gemaakt van aluminium, is volledig demontabel en compact te vervoeren. U krijgt het net geleverd als ‘bouwpakket’, inclusief de handleiding. Die heeft u ook maar een keer nodig, want het opzetten en weer uit elkaar halen werkt heel eenvoudig. De benodigde gereedschappen zijn onderdeel van het pakket. Het doel is exclusief net, dat u er los bij kunt kopen. De afmetingen van dit exclusieve beachhandbaldoel zijn: b 300 x h 200 x d 150 centimeter.

 

Netten voor het beachhandbaldoel

Bij een doel dat u snel kunt opzetten hoort natuurlijk ook een net dat even sterk is als gemakkelijk in gebruik. We hebben de keuze uit twee netten, die alleen verschillen in de manier van bevestigen. Het ene net zet u vast met een rijgkoord, dat om de palen en de lat van het doel komt. Het andere net is voorzien van brede stroken klittenband, dat u om de palen en lat spant. Beide netten hebben een maaswijdte van tien centimeter.

 

De beachhandbal voor heren, dames en junioren

Als het doel eenmaal staat, draait het erom die bal er zo snel en vaak mogelijk in te krijgen. Dan lukt niet zonder de juiste bal, met de geschikte afmetingen voor de gebruiker: een omtrek van 15,5 centimeter voor junioren, 16,5 centimeter voor dames en 17,5 centimeter voor heren. Al onze beachhandbal ballen zijn van het merk Ultima, dat gebruikt wordt door zowel de International Handball Federation als de Europese Handbal Federatie. Deze ballen liggen dan ook uitstekend in de hand met genoeg grip en blijven vormvast voor langdurig gebruik en speelplezier.

 

Meer informatie over ons beach handbal assortiment

Koop uw beachhandbal materialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag