Doelen vastzetten en transporteren

Het assortiment handbalartikelen van Nijha is meer dan compleet. U kunt niet alleen voor doelen, netten en handballen bij ons terecht, maar ook voor accessoires om te gebruiken bij het vastzetten en transporteren van materialen. Zoals de vastzetinrichting om uw doel stabiel op de ondergrond te plaatsen. Deze set van twee speciale bevestigingsmaterialen is geschikt voor elk vloertype en past op vrijwel elk type buis waar de onderkant van een doel uit kan bestaan.

Voor het transporteren van doelen hebben we twee oplossingen beschikbaar: de transportwagen en de verrol. Met de transportwagen kunt u twee doelen tegelijk vervoeren. U tilt het doel een centimeter of vijf van de grond en plaatst de transportwagen eronder. Elk zwenkwiel van de wagen heeft een rem, zodat de wagen netjes op de plek blijft terwijl u het doel erop tilt. De verrol is een minstens net zo handige manier van transport. Deze werkt als volgt: u plaatst de verrol tegen de zijkant van het net en duwt met uw voet de hevel naar beneden. Nu staat het net op de verrol en zet u de hevel vast onder de achterbuis. Herhaal dit aan de andere kant en het doel is klaar om te verrijden. Het grote voordeel van deze transportmiddelen: het doel hoeft niet getild te worden, waardoor uw rug gespaard wordt en er is geen risico dat het doel op de vloer valt en deze beschadigt.

 

Montageset net

Een handbalnet kan op verschillende manieren aan het doel bevestigd worden. Zo gebruiken we bijvoorbeeld rekbaar klittenband bij het bevestigen van een net in een minihandbaldoel of om de shooting wall in het doel te hangen. Voor de grotere doelen kunt u de montageset gebruiken; een set met twee keer negen meter koord, 14 trekbanden en een montagevoorschrift. Het bevestigen is zo heel eenvoudig en uw net zit stevig en strak in het doel.

 

Meer informatie over onze producten

Koop uw handbal accessoires bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag