Ontwikkeld met de Europese Handbal federatie

Nijha is Official Partner van de Europese Handbal Federatie. Het wedstrijdhandbaldoel dat de EFH gebruikt hebben wij in samenwerking met hen ontwikkeld. Daarbij besteedden we extra aandacht aan de veiligheid voor spelers, de stabiliteit en de duurzaamheid. Ons doel heeft zich al tijdens verschillende handbalkampioenschappen bewezen en vooral de keepers zijn erg enthousiast. Een doel met internationale allure!

Het Zaalhandbaldoel Internationaal heeft een aluminium frame, voorzien van interne versteviging voor extra stabiliteit. Het net hebben we niet aan haakjes bevestigd, maar aan een buis die in de netlijst is verzonken. Dit voorkomt niet alleen blessures, maar ook slijtage van het net. Natuurlijk hebben we ook op gebruiksgemak gelet en is het doel inklapbaar om het makkelijk te kunnen verplaatsen.

 

Van minihandbaldoel tot shooting wall

In ons assortiment handbaldoelen vindt u een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Zoals het minihandbaldoel, dat we speciaal voor de jeugd van zes tot tien jaar ontwikkelden. Ook dit doel is eenvoudig demontabel en dus gemakkelijk te transporteren. De shooting wall is een stevig doek dat u aan de voorkant van een handbaldoel kunt bevestigen. In het doek zitten vier gaten om op te mikken. Een effectieve en speelse manier om gericht te leren gooien of trappen, want ook voor voetbal is dit een uitstekende trainingsaccessoire. U bevestigt het doek met klittenband en de onderkant is verzwaard zodat het doek altijd strak hangt. Naast deze bijzondere doelen, kunt u natuurlijk ook voor ‘gewone’ (zaal)handbaldoelen bij ons terecht. En zelfs voor beach handbal hebben we een specifiek doel ontwikkeld!

 

Het net van een doel

Een van de belangrijkste overwegingen bij een net is de mate van slijtage. Dat heeft alles te maken met de grootte van de mazen in het net. Nijha levert uitsluitend netten met een uitstekende levensduur, die een maximale maaswijdte van 10 centimeter hebben.

 

Meer informatie over onze handbal doelen en netten

Koop uw handbal doelen en netten bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag