Kies de beste handbal

Elke handbal moet aan een aantal basiseisen voldoen: vormvastheid (ook op de lange termijn), goede grip en een betrouwbare stuit. De handballen van het merk Trial voldoen in ieder opzicht aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen. Ook de Kempa ballen hebben prima grip en zijn zeer vormvast, door de speciale opbouw uit 24 panels. Al onze ballen zijn een uitstekende keuze, maar dat kiezen kan best lastig zijn. Want welke maat is nou het beste voor kinderen tot 14 jaar en hoe zwaar is een bal voor de heren? Om die vragen duidelijk te beantwoorden hebben we een matrix gemaakt waarin u al onze handballen terugvindt, voorzien van de belangrijkste eigenschappen. Dat hebben we niet alleen voor handballen gedaan, maar ook voor bijvoorbeeld voetballen en volleyballen. U vindt alle matrixen hier.

 

Mini, maxi of gewone handbal

Zoals de matrix voor handballen laat zien, is er voor elke groep gebruikers een goede bal te krijgen. Hieronder komt een aantal ballen aan de orde, om u een beeld te geven van de eigenschappen:

  • Handbal Trial: dit is absoluut de zachtste beginnershandbal, perfect voor soft training. De Trial is goedgekeurd door de FIGH en is verkrijgbaar in drie maten.
  • Primo handbal: een uitstekende bal voor beginnende handballers, die licht is van gewicht, zacht aanvoelt en goed stuitert.
  • Max handbal: een sterke bal van zacht rubber, die vormvast en oppomp baar is en heel slijtvast op elke ondergrond. Door het formaat en de zuigende grip is de bal ook geschikt voor kleine handen.
  • Handbal Ultima: een bal voor gebruik in verenigingen, het basisonderwijs en bij tchoukbal. Deze Ultima is verkrijgbaar in vier maten.
  • Handbal Spike: een PU-bal van hoge kwaliteit met een gecoate toplaag, die ook geschikt is voor wedstrijdgebruik.
  • Handbal Kempa: een echte wedstrijd- en trainingsbal, IHF goedgekeurd. Deze bal heeft goede speleigenschappen, uitstekende grip en softtouch door het ‘foam backing’ principe.

 

Meer informatie over ons assortiment handballen

Koop uw handballen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag