Onmisbare hockey accessoires

Hockey is in essentie een sport met een bal en een stick. Zoals u in ons assortiment kunt zien, is er op het gebied van ballen en sticks heel veel mogelijk. Van officiële wedstrijdballen en professionele sticks, tot allerlei varianten voor hockeyachtige sporten. Zoals beach hockey met een strandbal of knotshockey (bounceball) met een knotshockeystick. Ook op het gebied van handige accessoires hebben we u veel te bieden. Denk aan het vervoeren van hockeyballen, trainingshulpmiddelen of een tas voor unihocsticks. Accessoires die het trainings- en wedstrijdplezier verhogen!

 

Een greep uit onze accessoires

Nijha weet al sinds 1922 wat mensen beweegt. We zijn specialist op het gebied van sport en spel en we willen u op elk vlak van het meest complete aanbod bieden. Op het gebied van hockey betekent het dat u onder meer de volgende producten bij ons vindt:

  • Lacrosse stick Warrior: geschikt voor hockey keeperstraining. De stick garandeert een intensieve training zonder de schouders van de keeper teveel te belasten.
  • Bounce board: de ideale kaatstrainer die de bal onder een hoek terugkaatst. 
  • Speedladder: om op de grond te leggen en zo het voetenwerk van de spelers te trainen. Het gebruik van de ladder verbetert de coördinatie, snelheid en balans.
  • Markeerschijf fluor: een opvallende schijf met een doorsnede van 20 centimeter en antislip-laag, om te gebruiken bij techniektraining.
  • Hockeyballen tas: een sterke draagtas met een afsluitbare opening en een stevige draagband. De tas is geschikt voor veertig hockeyballen.
  • Gatenbal en bel: gatenballen in verschillende groottes waar een ‘kattenbelletje’ in kan; een veelgebruikte accessoire voor sporters met een beperkt gezichtsvermogen.


Voor al onze accessoires geldt dat we ze op kwaliteit en gebruiksgemak geselecteerd hebben. Het zijn duurzame producten, waar u lang plezier van heeft bij wedstrijden, trainingen en recreatieve vormen van hockey. Zoekt u een specifiek product dat hier niet bij staat? Gebruik dan onze zoekfunctie om de webshop te doorzoeken.

 

Meer informatie over onze hockey accessoires

Koop uw hockey accessoires bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag