Hockeyballen voor elke ondergrond

Hockey is een populaire sport die op allerlei velden wordt gespeeld. Daarom heeft Nijha een assortiment samengesteld met de juiste bal voor elke ondergrond, zoals kunstgras, echt gras of een zogenaamd waterveld. Daarnaast hebben we de zachte no-bounce ballen die minder stuiteren en minder hard aankomen als een speler per ongeluk een andere speler raakt. En om het helemaal spannend te maken: u vindt bij ons zelfs hockeystrandballen, hockeypucks (gemaakt van vilt) voor een ijshockeyvariant en gatenballen waar een kattenbelletje in kan, voor hockeyers met een beperkt gezichtsvermogen. Natuurlijk moet u al die ballen kunnen vervoeren in een handige tas, en daarvoor hebben we een sterke nylon tas voorhanden. De tas heeft een handig cilinder model om het gewicht goed te verdelen, is afsluitbaar en ruim genoeg voor ongeveer veertig hockeyballen.

 

De voordelen van verschillende materialen

In welke situatie kunt u het beste voor een bepaalde bal kiezen? Om die vraag te beantwoorden vindt u hieronder heel kort de belangrijkste eigenschappen van een aantal van onze hockeyballen:

  • No-bounce-bal: zachte bal, stuitert minder, geschikt voor indoorhockey.
  • Club: sterke vinylbal voor gebruik op alle terreinen.
  • Dimple: voor gebruik op de zogenaamde watervelden, waar de bal snelheid houdt door de putjes in het baloppervlak.
  • Hockeybal kunstgras: sterke vinylbal, ontwikkeld voor kunstgras.
  • Puck: holle puck van zacht kunststof.
  • Super-Safe: opvallende en grote gele puck, met aerodynamische vormgeving om over elke ondergrond te kunnen glijden.
  • Hockeypuck indoor vilt: glijdt super over elke gladde sportvloer.

 

Strandbal voor beach hockey

Het strand is een uitnodigende plek voor elke sporter. Beach volleybal, voetbal en handbal zijn populaire sporten, waar serieuze toernooien voor worden georganiseerd. Maar ook als hockey liefhebber kun je op het strand een balletje slaan, met onze sterke strandbal. Een bal van dertig centimeter, die tegen een stootje kan.

 

Meer informatie over onze hockeyballen

Koop uw hockeyballen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag