Onze hockeydoelen vindt u overal

De hockeydoelen van Nijha worden wekelijks getest en goed bevonden door talloze amateurverenigingen en topploegen. We hebben het doel ontwikkeld voor een extra lange levensduur. Als de palen en het achterschot uiteindelijk aan vervanging toe zijn, kunt u deze los halen via de slimme hoekconstructie. Zo hoeft u niet het hele doel te vervangen en dat bespaart zowel tijd als geld. Ons verrijdbare veldhockeydoel is goedgekeurd door de KNVB, voor zowel veld- als kunstgras. Hiermee kiest u voor een heel stabiel doel, gemaakt uit aluminium en voorzien van een netconstructie waarover is nagedacht. U hangt het net niet aan haakjes, maar in netlijsten, die in de palen en lat verzinken. Dat vermindert niet alleen slijtage, maar voorkomt ook blessures bij spelers die met het doel in aanraking komen. In het vuur van het spel kan dat zo maar gebeuren. Het doel is verrijdbaar op grote kunststof wielen, zodat het transport licht en gemakkelijk is, ook over een onregelmatige ondergrond.

 

Inklapbaar oefen- en trainingsdoel

Het assortiment van Nijha is heel compleet. Als sport- en spelspecialist kennen we de behoeftes van onze doelgroepen en daar spelen we graag op in met een breed aanbod. Zo hebben we in de categorie hockeydoelen ook een inklapbaar oefendoel en oefenschot beschikbaar. Het oefendoel wordt veelgebruikt bij teams met jonge spelers, die ook graag de ‘plok’ willen horen als er gescoord wordt. Het oefenschot is bedoeld voor doeltraining en andere trainingsdoeleinden, zoals het opwippen van de bal met de fore- of backhand.

 

Divers en multifunctioneel

Een doel is vaak voor verschillende sporten in te zetten. Zoals ons Matchdoel; een officieel wedstrijddoel voor floorball, hockey en unihockey. Of het speeldoel met twee verschillende doelopeningen; rechtop staand is het een hockeydoel, maar gekanteld is de opening geschikt voor zaalvoetbal. Ook het inklapbare unihoc doel is een veelgebruikt doel binnen scholen en verenigingen, dat makkelijk te transporteren en op te zetten is.

 

Meer informatie over onze hockeydoelen

Koop uw hockeydoelen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag