Hockeysticks voor elke speler

Hockey is een ongelooflijk populaire sport. Ons land telt honderden hockeyverenigingen en er staan veel mensen op een wachtlijst totdat er plek is voor nieuwe aanwas binnen de lokale club. Dat maakt hockey tot een ideale schoolsport, om spelers klaar te maken voor de overstap naar het verenigingsleven. Wie de basisvaardigheden op school al onder de knie heeft gekregen, kan direct op een leuk niveau beginnen met trainen en wedstrijden. Het uitzoeken van de juiste hockeystick(s) voor uw situatie verdient de nodige aandacht. Een set sticks voor schoolgebruik moet aan andere kwaliteiten voldoen dan een stick voor een beginnende verenigingsspeler of gevorderde hockeyer.  Daarom kunt u hieronder in het kort bekijken welke sticks wij in het assortiment hebben opgenomen, inclusief de belangrijkste kenmerken per product(set).

 

Losse hockeysticks

U vindt sticks bij ons voor indoor en outdoor gebruik, rechts- en linkshandige spelers en echte schoolsticks:

  • Hockeystick kunststof: de meest gebruikte indoor hockeystick met een platte en een bolle kant, voorzien van een zacht rubberen slagblad.
  • Spot Dubbla: een stick met twee platte zijden, die ook geschikt is voor linkshandigen. Eveneens te gebruiken bij een ijshockey-achtige spelvorm met een grote puck.
  • Malik College: een houten schoolstick voor het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Aangename grip en een versterkte slagzijde.
  • Malik Pluto-J: oerdegelijke stick voor het voortgezet onderwijs en training. Vergelijkbare eigenschappen als de Malik College, maar dan 20% zwaarder en iets langer.
  • Adidas Superhero: ideale, licht gebogen stick, om vaardigheden te ontwikkelen als beginner.
  • Adidas x24-5: sterke stick met de klassieke vormgeving en een ‘tight hook’ voor extra backhand controle.

 

Hockeystick sets

Deze sets zijn ideaal voor gebruik in het onderwijs. Per set krijgt u twaalf sticks en een aantal ballen, om direct te kunnen starten. Alle sticks hebben twee platte zijden om de gebruikers gelegenheid te geven balgevoel te ontwikkelen, voordat ze overstappen naar een trainingsstick. Naast de diverse sets voor het basis- en of voortgezet onderwijs, hebben we de Playstick set beschikbaar; een set van twee korte sticks voor jonge kinderen, rolstoelhockeyers en MBvO (Meer Bewegen voor Ouderen).

 

Meer informatie over onze hockeysticks

Koop uw hockeysticks bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag