Pleat-Up nieuwe standaard in judovloeren

De Pleat-Up judovloer is de nieuwe standaard in judovloeren, die het klaarleggen van een tatami gemakkelijker maakt dan ooit. De matten in de Pleat-Up vloer zijn tot een baan verwerkt en opvouwbaar. De opgevouwen mat vormt een compacte stapel (handig op te bergen) en is verplaatsbaar door twee personen. Er zijn verschillende formaten te verkrijgen, om een vloer van 6 x 6 meter, 8 x 8 meter, 10x x 10 meter of 12 x 12 meter te leggen. Een vlak van 8 x 8 meter legt u in drie minuten klaar! Wat maakt deze matten nu zo speciaal? Een overzicht van de belangrijkste kwaliteiten en de mening van Sander Stammes, een ervaren judoka:

  • De vulling van gekalibreerd schuim is lichtgewicht en geeft de mat overal exact dezelfde demping en compactheid;
  • De mat voelt aan als een traditionele judomat, maar weegt 2,5 kilo per m2 in plaats van 11 kilo per m2;
  • De verbinding tussen de mattenbanen bestaat uit klittenband, wat voor een naadloos oppervlak zorgt;
  • De Pleat-Up schuift niet. De mat blijft tijdens het gebruik stabiel liggen;
  • Het weefsel van de hoes hebben we voorzien van rijststroprofiel, voor de juiste grip.
  • De mening van judoka Sander Stammes: ‘De effectieve lestijd is verhoogd en het zware gesjouw behoort tot het verleden. We zijn blij dat we deze keuze gemaakt hebben.’

 

Losse judomatten en dojovloeren

In ons assortiment vindt u ook losse judomatten van hoge kwaliteit in diverse kleuren en afmetingen. Deze officiële wedstrijdmatten hebben een hele compacte vulling, met een densiteit van 240. De onderkant heeft een speciaal antislip rubberen wafelprofiel, en de boven- en zijkanten hebben extra grip dankzij het gebruik van rijstrovinyl.

Daarnaast leveren we complete dojovloeren. Daarbij dekken we de kernen van de judomatten af met één groot spanzeil, dat we aan de randen met elastische kabels strak spannen. Zo krijgt u een plooivrije judovloer.

 

Meer informatie over onze judomatten

Koop uw judomatten bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag