Handige korfbalaccessoires

Korfbal is een veeleisende sport. Spelers moeten ver en hoog kunnen gooien, uitstekend kunnen mikken - ook op grote afstand - goed kunnen vangen, vrijlopen en tactisch inzicht hebben. Zoals Louis van Gaal al zei: ‘Ik laat mijn spelers tijdens de training korfballen, want dat is een sport die alles in zich heeft.’ Om al die vaardigheden te kunnen trainen heeft Nijha een assortiment handige korfbal accessoires samengesteld. Zoals de Moonjumper, een sprong hoogtemeter die binnen allerlei sporten wordt gebruikt. Springkracht is ook voor korfballers van belang, evenals het ontwikkelen van sterke kuiten, enkels en voeten. Al die lichaamsdelen traint u met de Moonjumper.

Voor leerkrachten en trainers hebben we het boek ‘Samen Scoren’, vol oefen- en spelvormen voor beginnende korfballers. In het boek komen bovendien allerlei technieken aan de orde, zoals gooien uit stand en de doorloopbal, evenals thema’s zoals onderscheppen, verdedigen en de spelregels. Naast handige trainingsaccessoires vindt u bij ons ook een keur aan materialen, van voetplaten tot belijningstape.

 

Materiaalaccessoires

Een greep uit onze materialen voor indoor en outdoor korfbal:

  • Met het zwarte belijningstape 3M creëert u een tijdelijk of permanent korfbalveld op de vloer van uw sportfaciliteit. De kleur en breedtemaat van het tape voldoen aan de richtlijnen van NOC*NSF. Voor een compleet veld heeft u 260 meter tape nodig en elke rol bevat 33 meter.
  • Onze voetplaten geven optimale stabiliteit aan de korfbalpaal en korf, dankzij het verankeringsmechanisme (in gras) of het gewicht (op kunstgras). Om de platen te vervoeren kunt u de voetplatenwagen gebruiken, die geschikt is voor acht platen en voorzien van zwenkwielen om de wagen wendbaar te houden.
  • Met de velgring introduceert u een speels element binnen de training. De ring is zowel verticaal als horizontaal te gebruiken, is groter dan een korf en daarmee ook een leuke accessoire om te gebruiken bij de training van beginnende korfballers.

 

Plaats uw bestelling voor korfbal accessoires

Koop uw korfbal accessoires bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag