Soepele softbalhandschoen

Een softbalhandschoen is voor de beginnende gebruiker vaak wat onwennig. De handschoenen zijn bedoeld om de hand te beschermen tegen harde ballen en dat levert een vrij grote en zware handschoen op. Het vergt oefening om de handschoen te gebruiken en onze handschoenen helpen de softbalspelers daarbij. Deze lederen softbalhandschoen voelt soepel aan en heeft een speciale pasvorm voor meer grip en controle. Ook de binnenkant van de handschoen heeft extra grip, zodat een gevangen bal niet zomaar weer wegglipt. De handschoen is voorzien van een gesloten web met een dubbele stiknaad. Dit gesloten web wordt door professionele pitchers gebruikt om de bal voor de slagman te verbergen, maar heeft ook voordelen voor beginnende spelers. Het web biedt extra ondersteuning en is ideaal voor veldspelers, pitchers en honkmannen. Onze handschoenen zijn bovendien voorzien van een extra polyester backing voor duurzaamheid.

 

Maten

Onze softbalhandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zowel voor rechts- als linkshandigen. Een handschoen voor linkshandigen heeft een specifieke pasvorm en kan absoluut niet aan de rechterhand gedragen worden. Het matenoverzicht is in inches, naar Amerikaans voorbeeld. Bij elke maat vindt u de leeftijd van de spelers waar de handschoen geschikt voor is:

  • 10,5” links: zes tot acht jaar
  • 10,5” rechts: zes tot acht jaar
  • 11,5” links: negen tot dertien jaar
  • 11,5” rechts: negen tot dertien jaar
  • 12,5” links: vanaf veertien jaar
  • 12,5” rechts: vanaf veertien jaar

 

Veter set softbalhandschoen

Voor het snel en gemakkelijk rijgen van de veters door softbalhandschoenen, hebben we de ‘reparatieset’ beschikbaar. Een set die bestaat uit een rijgpen en een leren veter van ongeveer twee meter.

 

Plaats uw bestelling voor softbalhandschoenen

Koop uw softbalhandschoenen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag