1 2 3 4 5 6 7  

Nijha presenteert een compleet aanbod aan sport accessoires

Nijha is sterk in bewegen. Dat betekent niet alleen dat we een uitgebreid en hoogwaardig assortiment aan sportartikelen voeren. U kunt ook bij ons terecht voor alle accessoires die bij sportiviteit horen. In onze webshop bieden we u per sport de bijbehorende producten aan.

Daarnaast hebben we een selectie van handige sportaccessoires, die niet bij een specifieke sport horen, zoals een EHBO kit, scorebord of geluidsinstallatie. Al die accessoires hebben we in deze categorie ‘sport accessoires’ geschaard. Producten die op het eerste gezicht weinig onderling verband hebben, maar allemaal het beoefenen van sport in het algemeen ondersteunen.

 

Welke sportaccessoires vindt u hier?

Het aanbod in deze categorie is dus heel gevarieerd. We zetten de verschillende productgroepen hieronder even kort voor u op een rij. Zoekt u iets wat er niet bij staat? Gebruik dan onze zoekfunctie. 

 • Afbakenmateriaal: Een groep sporters in een gymzaal, sporthal of op een veld in de buitenlucht, heeft altijd accessoires nodig om het speelveld aan te geven. Daar zijn onze afbakenmaterialen uitermate geschikt voor.
 • Balans- en coördinatiemateriaal: Voor alle balans- en coördinatie oefeningen – om gewrichten en spieren te versterken - hebben we een selectie van diverse handige sport accessoires.
 • Ballenaccessoires: Voor het bewaren, oppompen en vervoeren van ballen hebben we alle benodigdheden op voorraad.
 • EHBO: Op het gebied van EHBO bieden we u zowel massagetafels als EHBO kits.
 • Geluidsinstallaties: Muziek is natuurlijk een enorme motivatie tijdens het sporten, dus ook voor geluidsinstallaties die tegen een stootje kunnen bent u bij ons aan het juiste adres.
 • Linten en hesjes: Met onze opvallende linten en hesjes kunt u de sporters naar team indelen en is de drager goed zichtbaar.
 • Literatuur: Er wordt veel geschreven over sport. We bieden u een selectie van de beste titels voor allerlei doelgroepen.
 • Scoreborden: Scoreborden zijn natuurlijk onmisbaar bij sporten, want elke sporter komt graag als winnaar uit de strijd.
 • Stopwatches en hartslagmaters: Onze stopwatches en hartslagmeters vertellen u hoe lang een oefening of spel nog duurt en wat het effect is op de hartslag van de sporter.
 • Reparatiemateriaal: Met het aanbod reparatiemateriaal kunt u beschadigingen aan sport accessoires – zoals een bal, mat of trampoline – snel repareren.
 • Trainingsaccessoires: Onze selectie trainingsaccessoires helpen om het lichaam te versterken en het uithoudingsvermogen te vergroten. Denk aan halters, hordes of flexaband. 
 • Whiteboards: Bij uitleg van een oefening, spel of tactiek is het whiteboard een onmisbare sport accessoire, die dus ook niet in ons aanbod ontbreekt.

 

Meer informatie over sportaccessoires

Koop uw sportaccessoires bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag