1 2  

Creëer een duidelijk speelveld

Bij elke sport moet het speelveld duidelijk staan aangegeven. Is de bal in, uit of op de lijn bij een tenniswedstrijd? Is een voetbal buiten het speelveld gekomen, waardoor de tegenpartij mag ingooien? Zorgt de smash tijdens een volleybalwedstrijd wel of niet voor het winnende punt? Bij het afbakenen van een speelveld is de inzet hoog: winst of verlies. Daarom moet het goed gebeuren, met de beste materialen voor elke situatie. Nijha heeft een vrij uitgebreid assortiment aan afbakenmaterialen samengesteld, waaruit u kunt kiezen. Zoals pionnen, markeerbollen en belijningstape. Elke ondergrond en elke type sport vraagt om bijpassende afbakenmaterialen, dus maak uw keuze uit onze hoogwaardige materialen!

 

Diversiteit aan afbakenmaterialen

Om u een indruk te geven van de afbakenmaterialen in ons assortiment, laten we hieronder een aantal producten kort de revue passeren. Voor een compleet overzicht met alle technische specificaties kunt u op de productdetailpagina’s terecht. Zoekt u iets wat hier niet bij staat? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie.

  • Pionnen: de verschillende pionnen in ons assortiment zijn vervaardigd uit diverse materialen, om de pion te versoepelen, te verstevigen of weerbestendig te maken. Alle pionnen zijn licht van gewicht en handig stapelbaar.
  • Markeerhoedjes en –bollen: deze markeerhoedjes zijn zacht, soepel en heel opvallend door de contrasterende kleuren. De markeerbollen zijn breuk- en waterbestendig.
  • Tijdelijke belijning: deze belijningsstroken zijn vervaardigd uit buigzaam vinyl en voorzien van een antislip laag aan de onderzijde. De ideale lijnen om een tijdelijk speelveld te creëren, inclusief cirkelvormige onderdelen zoals de drie-punts cirkel voor basketbal of de cirkel voor tchoukbal.
  • Markeerschijven: opvallende, felgekleurde schijven om tijdelijke honken, mikpunten of spelposities aan te geven. Eveneens voorzien van een sterke antislip laag aan de onderzijde.
  • Belijningstape 3M: met deze sterke tape kunt u niet alleen tijdelijke, maar ook permanente belijning aangeven. De kleuren en breedte voldoen aan de richtlijnen van NOC*NSF.

 

Meer informatie over onze afbakenmaterialen

Koop uw afbakenmaterialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag