1 2  

De beste spanning voor elke bal

Een bal waar te weinig lucht in zit stuitert slecht, voelt zwaar op de arm en is onbetrouwbaar. Bij balsporten zijn de spelers afhankelijk van de kwaliteit van de bal en daar wordt in bijvoorbeeld tennis, voetbal en volleybal heel serieus mee omgegaan. Nijha heeft een breed en hoogwaardig assortiment sport- en spelmaterialen, waarbij we ook de aanverwante zaken niet vergeten. Zoals een goede ballenpomp, compressor of manometer. Hier vindt u alles om elke trainings- of wedstrijdbal in topconditie te houden.

 

Van manometer tot naaldnippel

Een ballenpomp kan heel lang meegaan, door af en toe de naaldnippel te vervangen. Wij voeren twee soorten nippels in ons assortiment, geschikt voor de dubbelwerkende ballenpomp, de standaard ballenpomp en de compressor ballenpomp Vulcano. Zo kunt u er altijd op vertrouwen dat er voldoende lucht in de bal wordt gepompt. Om te testen of de bal perfect op spanning staat kunt u de manometer gebruiken met een duidelijk leesbaar scherm. Maar de grootste diversiteit binnen deze categorie zit toch in de ballenpompen.

 

Ballenpompen van handzaam tot compressor

Wie een snelle pomp bij de hand wil houden kiest de ballenpomp dubbelwerkend of de handpomp dubbelwerkend. De ballenpomp is geschikt voor alle ballen met een naaldnippelventiel en de pomp blaast zowel bij het indrukken als uittrekken lucht in de bal. Zo wordt de bal dubbel zo snel opgepompt. Handig als u regelmatig een net vol ballen wilt ‘afpompen’. De handpomp is eveneens dubbelwerkend en is ideaal voor ballonballen en ballonnen.

De grote, dubbelwerkende ballenpomp heeft een groot luchtreservoir en is bedoeld voor het oppompen van flinke ballen zoals een bodybal of skippybal. En de compressor ballenpompen zijn de juiste keuze voor het zwaardere werk. Deze pomp heeft zuignappen om de bal op z’n plaats te houden. Ook de Vulcano compressor ballenpomp is geschikt voor frequent gebruik, produceert weinig geluid en heeft een grote capaciteit om de pomptijd te verkorten.

 

Meer informatie over onze ballenaccessoires

Koop uw ballenaccessoires bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag