Geluidsinstallatie mag niet ontbreken

Een geluidsinstallatie is tegenwoordig niet weg te denken uit een sportaccommodatie. Er zijn allerlei situaties waarbij een betrouwbare installatie onmisbaar is. Denk aan de prijsuitreiking na een sporttoernooi van basisscholen, een speech bij het jubileum van een sportvereniging of de mogelijkheid om wedstrijdcommentaar te geven tijdens een spannende match. Sportfaciliteiten zijn bruisende ontmoetingsplaatsen waar mensen bij elkaar komen om te genieten van hun favoriete sportactiviteiten. Daar komen allerlei initiatieven uit voort, die ook bijdragen aan de succesvolle exploitatie van uw faciliteit. Een muziekinstallatie maakt al die evenementen een stuk professioneler en leuker.

 

Muziek motiveert

In veel sportclubs en –scholen is het al heel gebruikelijk: muziek tijdens het sporten. Niet alleen bij een les in spinning, bodypump of steps, maar ook voor de sporters die individueel cardio- of krachttraining doen. Een opzwepende beat spoort mensen aan om het uiterste uit zichzelf te halen. Bovendien zorgt muziek voor een duidelijk streven: dit nummer nog even volhouden en dan is het tijd voor een pauze.

 

Assortiment muziekinstallaties (en toebehoren)

Nijha heeft een uitgekiend aanbod aan muziekinstallaties. U kunt snel de juiste keuze maken voor uw sportfaciliteit, op basis van de specificaties. Zoals daar zijn:

  • Minivox-lite: een compacte geluid set inclusief tas en microfoon voor groepen tot vijftig personen. De set werkt op alkaline penlite batterijen (oplaadbaar) en heeft een aansluiting voor uw MP3-speler.
  • Fender 150 Pro basis set: Fender is een toonaangevend merk, dat garant staat voor kwaliteit. Dit geluidssysteem wordt geleverd met designspeakers en is geschikt voor groepen tot 300 personen. U kunt dit systeem eenvoudig uitbreiden met de overige Fender artikelen in ons assortiment.
  • Fender Pro microfoon set: een set met één draadloze microfoon en één draadgebonden handmicrofoon.
  • Fender Pro statief set: een set met twee luidsprekerstatieven, inclusief tas en bekabeling.
  • Fender 300 Pro basis set: de grote broer van de 150 Pro basis set. Deze is geschikt voor groepen tot 500 personen en wordt eveneens met designspeakers geleverd.

 

Naast de bovenstaande producten, kunt u ook voor het Beacon sound system kiezen, dat net als de Fender 300 Pro een bereik heeft van 500 mensen, oftewel: een voetbalveld.

 

Meer informatie over onze geluidsinstallaties

Koop uw geluidsinstallaties bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag