Teamlinten in felle kleuren

Wanneer u een groep kinderen indeelt in teams, is niet altijd te onthouden wie bij welk team hoort. In het vuur van een spel is er geen tijd om even na te denken of Jantje en Pietje nou wel of niet voor jouw team uitkomt. Nijha heeft een eenvoudige oplossing voor mogelijke misverstanden, in de vorm van gekleurde teamlinten – ook wel partijlint genoemd. De linten zijn gemaakt van sterk, niet snijdend katoen/polyester, dus prettig draagbaar. U kunt de linten bestellen in vier kleuren om zo verschillende teams samen te stellen. Naast het gewone partijlint hebben we ook een variant met klittenband, die spelers om hun bovenarm kunnen dragen.

 

Scrimmie past altijd

De scrimmie is een hesje gemaakt van nylon. De hesjes hebben een open ‘mesh’ structuur, waardoor ze comfortabel draagbaar zijn, maximaal ventileren en licht van gewicht zijn. Nylon mesh heeft bovendien de uitstekende kwaliteit dat het niet schimmelt, dus de hesjes blijven fris en draagbaar. De stof is rekbaar en scheurbestendig, zodat u ze vol vertrouwen aan fanatieke sporters kunt toevertrouwen. Ook als een speler een ander bij het huisje pakt om hem of haar tegen te houden, blijft het hesje intact. En de rekbaarheid zorgt ervoor dat de scrimmie altijd past.

 

Hesjes voor tikspelletje of met eigen opdruk

Een simpel hesje kan zorgen voor heel veel speelplezier. Zoals onze tikhesjes, die een groot vlak van klittenband hebben op de voor- en achterkant. Bij de hesjes kunt u tikschijven bestellen, die aan het klittenband plakken. De spelers proberen elkaar met een schijf te raken door op het klittenband te mikken. Een superleuk spel, dat ook geschikt is voor kinderen in een rolstoel.

Wilt u een gepersonaliseerd hesje met de naam van uw school, het logo van uw bedrijf of een andere opdruk? Ook dat kan bij Nijha. U kunt kiezen uit diverse soorten en maten hesjes, en de opdruk naar eigen inzicht bepalen. Al vanaf 50 stuks!

 

Meer informatie over onze linten en hesjes

Koop uw linten en hesjes bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag