Literatuur om sporten leuker en veelzijdiger te maken

Nijha heeft een breed aanbod aan sportliteratuur beschikbaar, ter ondersteuning van het voorbereiden en geven van lessen lichamelijke opvoeding of trainingen binnen een sportclub. Onze boekjes, mappen en Dvd’s staan vol voorbeelden van oefeningen en trainingsmogelijkheden die kinderen aanspreken. Zo stelt u snel een gevarieerde les samen om een sport te introduceren of het niveau van uw leerlingen of team te verbeteren. In onze ‘boekenkast’ vindt u niet alleen materiaal gericht op bekende sporten zoals atletiek, handbal en judo. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld biketrial, boogschieten of frisbee. Elke sport brengt nieuwe vaardigheden en technieken met zich mee, die kinderen zich vaak snel eigen weten te maken.

 

Voorbeelden uit de praktijk

Onze boeken staan vol voorbeelden die u direct in praktijk kunt brengen. De boeken zijn ook specifiek gericht op kinderen of verenigingsleden van een bepaalde leeftijd/niveau. De stof in de boeken sluit dus goed aan bij de groep kinderen waar u een les of training voor ontwikkelt. Een aantal voorbeelden om u een beeld te geven van ons aanbod literatuur en de bijbehorende Cd’s en Dvd’s:

  • Lesmap kennismaken met badminton: met deze map kunt u badminton introduceren op school, in naschoolse opvang of binnen een vereniging. De handige ringmap geeft voorbeelden voor de groepen drie tot en met acht, met onder andere tikspelen, overspelen, hoog houden (vaak een favoriet onderdeel) en techniektraining. Inclusief CD-ROM met lesvoorbeelden.
  • Golf als jeugdsport: golf blijft een beetje worstelen met het imago van een dure en elitaire sport. Kinderen die met golf in aanraking komen zijn vaak direct enthousiast en dit boek maakt golf toegankelijk voor beginners. Naast informatie en illustraties, vindt u een groot aantal lessen en circuits waarbij spelplezier voorop staat.

 

Van schoolgym naar een vereniging

Beweging is belangrijk op elke leeftijd. Als kinderen vroeg met sporten in aanraking komen, is er meer kans dat ze als jongere en volwassene ook graag actief blijven bewegen. In ons assortiment sportliteratuur vindt u ook diverse boeken die een brug slaan tussen sport op school en een sportvereniging. Zo wordt de overstap klein en maken kinderen hun favoriete sport(en) sneller onderdeel van hun buitenschoolse leven.

 

Meer informatie over onze literatuur

Koop uw methoden en literatuur bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag