Dure reparaties of vervanging verleden tijd

 Aid is de snelle en duurzame oplossing voor het repareren van een scheur of gat in allerlei sportmaterialen. Dit product brengt uw gehavende mat, bal of luchtkussen weer in perfecte conditie. U kunt erop vertrouwen dat het de levensduur van uw materialen overleeft en de reparatie leidt niet tot een zwakke plek. Het gebruikte folie is even sterk, als dun en transparant. Tear Aid is dan ook niet zomaar een plaksetje, maar een uniek product dat zich heeft bewezen in de ruimtevaart. Deze compacte oplossing dicht scheuren en gaten zonder geknoei met lijm of droogtijden. U bent binnen een paar minuten klaar om verder te gaan met een spel of oefening.

 

Hoe werkt Tear Aid?

U ontvet de ondergrond met een alcoholdoekje en laat het even drogen. Vervolgens brengt u de reparatiepatch aan, drukt het goed aan en klaar. Tear Aid is leverbaar in twee uitvoeringen. Type A heeft direct na de reparatie een hechting van 90% en een uur later van 100%. Type B is ook direct gebruiksklaar en heeft na 24 uur de volledige hechting bereikt.

Tear Aid repareert waterdicht, luchtdicht, verkleurt niet en droogt niet uit. Het materiaal is extreem sterk, maar ook elastisch, zodat de reparatie ook op de lange termijn even goed houdt. Bovendien is het flexibel, wat betekent dat u het kunt toepassen op materialen die met lucht gevuld worden. Tear Aid rekt gewoon mee met het opblazen van een bal, boot of springkussen.

 

Twee varianten voor verschillende materialen

Tear Aid Type A is geschikt voor alle materialen behalve PVC, zoals canvas matten, leerdekken van een springkast, luchtbedden, tentdoek en plastic speelgoed. Type B is alleen geschikt voor PVC materiaal, zoals vinyl turnmatten, opblaasboten of springkussens. En om het wonder compleet te maken: u kunt beide typen gebruiken bij het repareren van roestvrij staal, aluminium en polyester. Tear Aid mag dus in geen enkele sportfaciliteit ontbreken.

 

Meer informatie over ons reparatiemateriaal

Koop uw reparatiemateriaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag