Het belang van een scorebord

Sporten draait – laten we wel wezen – om winnen. Natuurlijk is sportiviteit belangrijk en gaat het ook om meedoen, maar een kampioenschap, wedstrijdwinst of promotie smaakt naar meer. Sporters van alle leeftijden nemen het competitieve element van sporten heel serieus. Bij een potje voetbal op een buurtveldje wordt regelmatig gediscussieerd over het al dan niet spelen van een bal buiten spel en het al dan niet scoren in het ‘doel’ van jassen op de grond. Daarom kan een sportfaciliteit niet zonder scoreborden. Van eenvoudige, handbediende borden om langs de kant van een veld te zetten, tot elektronische borden die allerlei informatie geven. Het publiek van een wedstrijd haalt vaak zijn ogen alleen maar even van het spel om dat belangrijke bord te bekijken.

 

Handbediende scoreborden

We beginnen in deze categorie met een product dat niet zozeer de score bijhoudt, als de tijd. Want ook de duur van een set, run of helft komt vaak op de seconde nauwkeurig. Ziedaar: de klok, met duidelijke tijdsaanduiding en een aanzienlijke secondewijzer die er geen twijfel over laat bestaan. Om de klok te beschermen tegen rondvliegende ballen kunt u er een metalen rooster bijbestellen om voor de klok te plaatsen.

U vindt drie handmatige scoreborden in ons assortiment. Het Scorebord heeft een puntentelling van 0 tot 99, en extra bordjes aan weerszijden om de setstand aan te geven. Het Scorebord met grote aluminium ringen zorgt voor extra gebruiksgemak als er cijfers vervangen moeten worden. U draait de ringbeugel aan de binnenkant van het bord gewoon los. En het Telbord Hit and Run geeft de score van elk team weer met een andere kleur. Dit scorebord is bovendien geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

 

Elektronische scoreborden

Het verschil in onze elektronische scoreborden zit in de functies, afmetingen, bediening en het aantal sporten waar het bord geschikt voor is. U kunt dus altijd een elektronisch bord vinden dat precies bij uw wensen aansluit. Ook in dit segment bieden we u de keuze uit drie borden: het Scorebord Compact, Scorebord Luxe en de Schotklok. Alle borden zijn voorzien van een industriële aluminium behuizing, dat zeer robuust is en balvast. De Compact en Luxe kunt u bovendien radiografisch bedienen. Verder kunt u kiezen voor:

  • Een bepaalde lettergrootte voor de leesbaarheid op verschillende afstanden;
  • Een basisbord in verschillende kleuren, desgewenst voorzien van uw logo of bedrijfsnaam.

 

Meer informatie over onze scoreborden

Koop uw scoreborden bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag