Stop de tijd!

Het meten van tijdsgevoelige sporten zoals hardlopen, gaat op topniveau al met honderdsten van seconden. Zo precies hoeft het op de atletiekbaan van een school of vereniging nog niet. Met onze stopwatches krijgt u een uitstekende meting om precies te bepalen wie de baan het snelste aflegt. U kunt kiezen uit stopwatches met verschillende functies. De meest eenvoudige variant meet in 1/100 seconde en heeft vier functies: tijd, tussentijd, alarm en kalender. Deze stopwatch Maxim 205 is weerbestendig en werkt op een lithium batterij. De stopwatch digitaal meet in 1/110 seconde en hiermee kunt u de start, stop en splittijd meten. Het apparaatje is voorzien van twee knoppen, zodat u snel kunt resetten en heeft een meetbereik van 9 uur, 59 minuten en 59,99 seconden. De stopwatch Maxim 500 heeft ook een tijdmeting van 1/100 seconde met als functies: stopwatch, tijd, split/lap timer, 100 ronde geheugen, count down-teller en slagfrequentie. Ook deze Maxim is weerbestendig en werkt op een lithium batterij.

 

Hartslagmeters voor beginnende en gevorderde sporter

De hartslagmeter Polar FT1 is ons basismodel met een duidelijke hartslagweergave. U kunt de gemiddelde en maximale hartslag van een training bekijken en het apparaatje is voorzien van een instelbare hartslagzone met alarm. Ook de tijd, dag en week kunt u van het display aflezen. Deze hartslagmeter is waterdicht tot 50 meter diepte.

De hartslagmeter Polar FT4 heeft naast de bovenstaande eigenschappen een aantal extra functies, zoals een hartslagzone volgens leeftijd. Deze meter kan tien trainingen registreren en de totaaltijd. Beide hartslagmeters worden geleverd inclusief een borstband met hartslagregistratie.

 

Tafelklok en zandloper

Een wedstrijd is vaak aan tijd gebonden, om iedereen dezelfde kansen te geven. Met onze tafelklok en zandlopers kunnen de spelers duidelijk zien hoe lang ze nog hebben tot het fluitsignaal. De tafelklok heeft een groot venster en kan twee tijdspannes aflezen: 0 – 60 seconden en 0 – 60 minuten, of 0 – 100 seconden en 0 – 100 minuten. De zandlopers kunt u in verschillende kleuren bestellen, zoals  rood, geel, oranje en blauw.

 

Meer informatie over onze stopwatches en hartslagmeters

Koop uw stopwatches en hartslagmeters bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag