1 2 3  

Trainingsaccessoires in diverse categorieën

Nijha heeft allerlei trainingsaccessoires in het assortiment opgenomen, die de sportervaring exponentieel verbeteren. De meest eenvoudige materialen blijken allerlei gebruiksmogelijkheden te hebben, die de sporter ondersteunen. Zoals de Flex-a-Fit, een handvat van sterk katoen dat geen striemen achterlaat na het rekken en stretchen. De opening van de lus is ook groot genoeg voor  gebruik aan de voeten. De gebruiker hoeft alleen even de lus aan te trekken en de band zit stevig en comfortabel. Dit product is een kant-en-klare oplossing gemaakt van het veelzijdige flexaband; het veelgebruikte elastische band voor allerlei oefeningen om spieren te trainen en op te warmen. Bij Nijha vindt u een groot aanbod in flexaband in diverse kleuren. Naast het traditionele band hebben we ook een latexvrije variant, voor mensen met een latexallergie. De rek, grip en dynamiek van dit band zijn duurzaam en het materiaal is onderhoudsarm, dan wel –vrij. Het latex houdende band kunt u insmeren met talkpoeder tegen uitdroging en het latexvrije band heeft geen enkele behandeling nodig om de eigenschappen te behouden.

 

Hoepelen

De hoepel is een van de oudste speelattributen ter wereld. In het Oude Egypte werd 3000 jaar geleden al gehoepeld! De bekendste vorm is het hoepelen met een stokje – de hoepel rolt over straat en een kind geeft steeds een zetje met een stok - maar dat kwam ‘pas’ in de klassieke oudheid in zwang. Tegenwoordig wordt de hoepel door vrouwen gebruikt als probaat middel om af te slanken, door turners bij hun grondoefeningen en door kinderen nog steeds als speelgoed. Tijdens sportlessen en trainingen kunt u de hoepel op allerlei manieren inzetten. Bijvoorbeeld door een parcours uit te leggen waarbij de kinderen van de ene hoepel naar de andere moeten springen of door met de hoepels over te gooien.

 

Allerlei trainingshulpmiddelen voorhanden

Ons assortiment trainingsaccessoires is vrij breed en naast de hoepels en het flexaband vindt u er allerlei handige items. Halters voor gewichtheffen, magnesium voor grip, hordes voor looptraining, springtouwen, slalompalen en ga zo maar door. Neem een kijkje in deze categorie ter inspiratie of gebruik onze zoekfunctie om direct een specifiek product te vinden.

 

Meer informatie over onze trainingsaccessoires

Koop uw trainingsaccessoires bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag