Whiteboard voor strategie en techniek

Bij sporten denken we al snel aan rennen, springen en scoren. Maar sporten is ook een tactiek uitstippelen, een oefening uitleggen of een nieuwe sport introduceren. In al die situaties komt een whiteboard erg van pas. Onze whiteboards zijn ruim bemeten, zodat een heel team, elftal of zelfs een hele klas mee kan kijken naar de uitleg van hun leerkracht of trainer. En naast tactische besprekingen, is een whiteboard natuurlijk ook een uitkomst voor het aangeven van een wedstrijdschema, teamsamenstelling of trainingsdagen.

 

Whiteboard Spot line

Een goed whiteboard moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Het blad moet magnetisch zijn, de inkt moet ook na lange tijd nog goed uit te wissen zijn en op de onderste rand moet ruimte zijn om de stift neer te leggen. Eenvoudige functionaliteitseisen waar elk bord van goede kwaliteit aan voldoet. Wij hebben het whiteboard Spot line voor u geselecteerd, waarmee u een duurzaam en hoogwaardig product in huis haalt. Naast dit bord kunt u een complete set aanschaffen voor gebruik, inclusief vier viltstiften in verschillende kleuren, 10 magneten, 10 tissues, een stiftenhouder, bordwisser en bordreiniger. Indien u het whiteboard niet op een vaste plek wilt bevestigen kunt u de vrijstaande steun gebruiken. De steun is traploos instelbaar voor de juiste bordhoogte, licht van gewicht en geschikt voor whiteboards in twee formaten.

 

Tactiek map en Taktifol

Zoekt u een product met de eigenschappen van een whiteboard, maar dan juist op kleiner of groter formaat? Dan hebben we de Tactiek map en Taktifol voor u beschikbaar. De Tactiek map is een map op A4 formaat voorzien van onderleggers waar verschillende sportvelden op zijn aangegeven, zoals badminton, basketbal en voetbal. U schuift een veld onder het transparante folie en zo kunt u een spelsituatie tekenen. Met behulp van de bijgeleverde magneetjes kunt u bovendien spelers op het veld positioneren.

De Taktifol is een hechtend materiaal dat u zonder te kleven aanbrengt op allerlei oppervlakken, zoals deuren, wanden en ramen. U haalt het folie even makkelijk weer los. De afmeting van een rol bedraagt 20 meter x 60 centimeter en om de 80 centimeter is er een perforatierand aangebracht om een vel af te scheuren.

 

Meer informatie over onze whiteboards

Koop uw whiteboards bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag