1 2  

De aantrekkingskracht van een tafeltennistafel

Tafeltenis is een echte behendigheidssport die tot de verbeelding spreekt van spelers over de hele wereld. Een lege tafeltennistafel nodigt enorm uit om een bat te pakken en een balletje te slaan. Het spel kan met twee of vier vaste spelers gespeeld worden, maar vaak doet een veel grotere groep mee in beurten. Op campings, in kantines, op scholen en bij verenigingen mag een tafeltennistafel niet ontbreken. Een spel kan zo lang of kort duren als de spelers willen en trekt meestal veel publiek omdat het erg leuk is om naar te kijken. Een sociale, speelse en sportieve bezigheid kortom!

 

Tafeltennistafel voor buiten

Een tafeltennisbal en een paar batjes zijn niet duur en makkelijk mee te nemen, maar een tafel heeft vaak een vaste plek. Ons assortiment tafeltennistafels voor binnen is zowel degelijk als mobiel; de meeste tafels zijn voorzien van wieltjes om ze na gebruik weer op te bergen.

Aan een buitentafel stellen we andere eisen. Deze tafels staan vaak op onbewaakte speelterreinen en moeten tegen een stootje kunnen. Daarom is onze tafeltennistafel outdoor gemaakt van beton en voorzien van een sterk net uit aluminium. Stootvast, duurzaam en het blad is afgewerkt met materiaal waar de bal goed op stuit. De tafel is erg solide en kan het gewicht van een paar kinderen met gemak dragen. Een tafeltennistafel is natuurlijk niet bedoeld om op te zitten, maar dit gebeurt wel in de praktijk.

 

Aan de gang met een tafeltennistafel

Onze tafeltennistafels voor indoor gebruik kunt u snel en eenvoudig monteren dankzij de meegeleverde handleiding. Bestel direct de gewenste hoeveelheid bats en ballen mee en u bent klaar voor een tafeltennisles, -wedstrijd of vriendschappelijk partijtje. Ons assortiment bats loopt sterk uiteen in prijs en eigenschappen, zodat u de producten kunt kiezen die bij uw gebruikssituatie passen. De bijbehorende tafeltennisbal is doorgaans wit en circa 40 mm groot. Voor beginnende tafeltennissers kunt u ook kiezen voor onze grotere, oranjekleurige bal die spelers op weg helpt om al snel een rally te kunnen spelen. Uw tafeltennistafel staat zo garant voor jarenlang speelplezier!

 

Meer informatie over tafeltennistafels van Nijha

Koop uw tafeltennistafels bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag