Accessoires voor de tafeltennistafel

Voor tafeltennis is niet veel nodig. Een tafel, een bal en een paar batjes volstaan. De tafels van Nijha krijgt u deels met en deels zonder net en/of netpostinstallatie geleverd, dus deze kunt u er desgewenst los bij kopen. Voor de Stiga tafels met een breedte van 152,5 centimeter hebben we de netpostcombinatie Tempo beschikbaar. De netpost heeft een schroefbevestiging en de netspanning is regelbaar via twee schroeven. Bij de juiste (officiële) netspanning, mag het midden van het net maximaal 10 millimeter zakken als er een belasting van 100 gram op komt. Ook de netpostinstallatie Stiga Match Clip past perfect op deze tafels en is snel te bevestigen dankzij de clips aan de netposten. U krijgt de installatie compleet met een nylon net geleverd. De Cornilleau tafels uit ons assortiment zijn compleet met netpostinstallatie en hierbij kunt u het tafeltennisnet Cornilleau aanschaffen. Een sterk net met polyethyleen uitvoering, dat op al deze tafels past. Laat u de Cornilleau tafel onbeheerd achter? Gebruik dan onze versterkte hoes van polyethyleen om de tafel te beschermen.

 

Het tafeltennis

De ontstaansgeschiedenis van tafeltennis hangt samen met vergelijkbare takken van sport zoals tennis. Tafeltennis begon als een sociaal verzetje, vermoedelijk aan het einde van de 19e eeuw. Het is niet helemaal duidelijk waar de sport precies vandaan komt; sommige bronnen beweren dat het voor het eerst werd gespeeld door Britse militairen in India of Zuid-Afrika, die het meenamen naar Engeland. Het idee van tafeltennis is ontstaan uit het Middeleeuwse tennis, net als badminton en het huidige tennis. De naam ‘tafeltennis’ kwam pas later in gebruik, want rond 1884 stond het nog bekend als ‘Miniature Indoor Tennis Game’. Toen zes jaar later de celluloidbal werd uitgevonden – die de harde canvasbal verving – kreeg het spel een nieuw sportief element. In de jaren daarna groeide de populariteit van tafeltennis exponentieel en sinds 1988 is het een Olympische sport.

 

Plaats uw bestelling voor tafeltennis accessoires

Koop uw tafeltennis accessoires bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag