Tafeltennis in de frisse lucht

Tafeltennis heeft een vaste plek veroverd als sociale sport in wijken, op campings en op plekken waar de jeugd bij elkaar komt. Het is een fantastische sport, waar een grote groep spelers zich tegelijkertijd mee kan vermaken. Kinderen kunnen wedstrijdjes organiseren tussen individuele spelers of tweetallen (dubbelspel), maar ook als groep beurtelings de bal slaan. In dat laatste geval heeft elke speler een batje en beweegt de groep zich rond de tafel waarbij steeds een nieuwe speler aan de bal is. Hoeveel spelers er ook meedoen: tafeltennis is een dynamische sport met veel spelplezier. Het is heel laagdrempelig en er zijn weinig materialen voor nodig. U hoeft eigenlijk alleen een solide tafeltennistafel voor buiten te plaatsen en een set batjes en ballen aan te schaffen. Nijha heeft een prachtige tafel voor outdoor gebruik, die op alle fronten sterk is om jarenlang speelplezier te garanderen. Een echte uitnodiging om lekker te gaan sporten en spelen in de buitenlucht.

 

Tafeltennistafel outdoor

Deze oerdegelijke tafel is ontwikkeld voor gebruik op onbewaakte (speel)plekken. De tafel zelf bestaat uit stootvast polymeerbeton en het sterke net is gemaakt van aluminium. Het blad is voorzien van een toplaag die zorgt dat de bal goed stuitert. Het ontwerp van de tafel is berekend op gebruik als zitplaats; dat is niet waar de tafel voor bedoeld is, maar we weten dat kinderen en jongeren er in de praktijk soms opklimmen. Daar is dit product volledig tegen bestand.

 

Batjes en ballen

Natuurlijk vindt u ook een uitgebreide selectie batjes en tafeltennisballen in onze webshop. Ook deze producten zijn gemaakt voor veelvuldig en intensief gebruik. Naast bats en ballen in de gangbare maten, hebben we ook de Jumbo bat met een groter speelvlak en ballen met een doorsnede van 55 millimeter. Dit geeft spelers meer kans om de bal te raken en gevoel te ontwikkelen voor de sport. En met het verhogen van het succes, neemt het speelplezier toe. Zo haalt u het meeste uit tafeltennis in de wijk!

 

Plaats uw bestelling voor tafeltennis in de wijk

Koop uw materialen voor tafeltennis in de wijk bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag