Veel keuze in tafeltennisbats

Tafeltennis is een erg populaire sport en tijdverdrijf. Een tafeltennistafel nodigt uit om te gaan spelen en het is een laagdrempelige manier van sporten. De tafel biedt bovendien de gelegenheid aan een groep spelers om beurtelings de bal te slaan, waarbij ze rouleren om de tafel. Dat maakt tafeltennis een sociaal tijdverdrijf, dat op veel campings, scholen en binnen bedrijven wordt gespeeld. Het enige wat de speler nodig heeft is een bat en een bal. Nijha biedt u een ruime keuze in batjes, van een eenvoudige kunststof bat tot een bat van topkwaliteit.

 

De verschillende bats

Om een gerichte keuze te maken is het van belang om goed naar de eigenschappen van de verschillende bats te kijken. Gaat u de bats uitlenen aan campinggasten, gebruiken in schoolverband of gaat u ermee trainen en wedstrijden spelen? Voor elke situatie hebben we de beste bat. Een greep uit de mogelijkheden:

  • De tafeltennisbat kunststof bestaat uit één stuk, is weerbestendig en heeft een geruwde grip voor een betere houvast. De ideale bat om uit te lenen voor tafeltennistafels waar geen toezicht is.
  • De PB-72 is ook een weersbestendig en gemaakt van onbreekbaar kunststof, met een zand-epoxy laag. Het handvat kan onmogelijk afbreken en de toplaag laat niet los, wat ook deze bat heel geschikt maakt voor scholen, campings en onbeheerde locaties.
  • De Jumbo is een grote tafeltennisbat voor beginners. Het grotere slagblad maakt de kans om de bal te raken groter, zodat er sneller rally’s kunnen ontstaan. Deze bat is goed te combineren met onze grotere tafeltennisbal met een doorsnede van 55 millimeter.
  • De Batset Pro 100 bestaat uit twee bats en drie oranje ballen, om direct te kunnen spelen. Dit zijn hele sterke recreatiebats met een toplaag van rubber en een onderlaag van foam.
  • De Tacteo 30 is een unieke bat, die uitstekende speleigenschappen combineert met oersterk materiaal. Een echte bat voor regelmatige spelers, die zichzelf willen verbeteren. De elastische toplaag heeft een honingraatstructuur, die de bal iets indrukt. Daardoor komt de bal net iets langzamer van de bat, wat spelers meer controle geeft over de slag. Deze bat is niet alleen weersbestendig, maar ook afwasbaar, duurzaam en Uv-bestendig.

 

Plaats uw bestelling voor tafeltennisbats

Koop uw tafeltennisbats bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag