Tennisinstallaties voor binnen en buiten

Tennis wordt veelal in de buitenlucht gespeeld op verschillende soorten ondergronden. De vier Grand Slams van de wereld – Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open – zijn in principe outdoor toernooien. Als het plotseling gaat regenen of bij extreme hitte, dan worden de wedstrijden op Roland Garros en de US Open stilgelegd. Maar in Australië en Frankrijk hoeft dat niet meer, dankzij de revolutionaire uitschuifbare daken van deze sportfaciliteiten. Zo wordt outdoor tennis ineens indoor en kan de wedstrijd uitgespeeld worden. Natuurlijk kan niet iedereen op zo’n state-of-the-art baan tennissen. Ook in Nederland is het gros van de spelers afhankelijk van de weersomstandigheden en kan er een groot deel van het jaar niet buiten getennist worden. Daarom heeft Nijha verschillende tennisinstallaties in het assortiment, om ook binnen snel en gemakkelijk een volwaardige baan te kunnen creëren.

 

Mobiele tennisinstallatie

Tennisinstallatie Wilson is een verplaatsbaar tennisnet met staanders, dat u eenvoudig opzet en snel speelklaar is. De staanders zijn gemaakt van aluminium en het sterke net is waterbestendig. Deze installatie is ideaal voor tennis in de wijk, op (sport)velden, bij schoolactiviteiten en bij buitenschoolse opvang. Wilt u een tennisveld afbakenen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze tijdelijke belijningsmaterialen kunt u een veld van alle gewenste afmetingen creëren, inclusief hoeken. Bijvoorbeeld met de belijningsmaterialen in losse delen die strak en stabiel aan elkaar zijn te plaatsen, of met het belijningsband op rol waar u in een handomdraai een veld mee uitlegt. Beide producten zijn gemaakt van een zacht en buigzaam vinyl en de losse belijningsmaterialen hebben een antislip-laag aan de onderkant.

 

Tenniszuil met spanner

Voor indoor gebruik kunt u de tenniszuil gebruiken, met poten van dikwandig aluminium die u in de grondvoorziening van uw sportfaciliteit plaatst. Middels een hefboomspanner kunt u het net in één beweging strak spannen en vastzetten. De zuil is versterkt met een binnenstrip om verbuigen tegen te gaan.

 

Plaats uw bestelling voor tennisinstallaties en toebehoren

Koop uw tennisintallaties en toebehoren bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag