Tennisrackets voor populaire sport

Tennis is wereldwijd een sport van formaat. Het is een fantastisch spel om naar te kijken, waarbij spelers op het hoogste niveau ballen van (meer dan) 200 km/u kunnen slaan. Zo’n bal geeft de tegenstander een fractie van een seconde de tijd om adequaat te reageren en in positie te komen om de bal terug te slaan. De snelheid van de bal ligt natuurlijk volledig aan de kracht van de speler. Maar de kwaliteiten van het tennisracket zijn ook zeker van belang. Tennissers die de sport serieus beoefenen, ontwikkelen vaak een voorkeur voor bepaalde racketeigenschappen. Zoals snaren die dicht op elkaar staan om nauwkeurig te kunnen slaan, of juist een meer ‘open’ structuur om de bal extra snelheid te kunnen geven. De snaren zijn over het algemeen van synthetisch materiaal gemaakt, al geven sommige spelers – zoals de wereldberoemde Pete Sampras – de voorkeur aan natuurlijke vezels. Dat zou hem meer ‘gevoel’ en controle geven tijdens het spel. Nijha heeft een assortiment tennisrackets voor u geselecteerd om jonge spelers met de sport in aanraking te brengen. U vindt er altijd het juiste racket voor gebruik op scholen en binnen verenigingen.

 

Junior Rackets en Paddle Ball

Voor jonge spelers is een racket met een totale lengte van circa 47 tot 63 centimeter ideaal. Als het racket te lang en te zwaar is, wordt het lastig om een soepele beweging te maken en de bal goed te raken. Daarom hebben we rackets van verschillende afmetingen beschikbaar, zoals de Junior Rackets Force 21”, 23” en 25”. Dit zijn duurzame rackets voor school- en clubgebruik, met een sterk aluminium frame en een uitstekende nylon besnaring. De afmeting varieert van 53 tot 63 centimeter en het gewicht van 240 tot 275 gram. Deze rackets zijn heel geschikt voor tennis met een easy tennisbal. Naast de ‘gewone’ rackets vindt u ook de Paddle Ball in ons assortiment. Een racket om aan de hand te dragen en zo gevoel te ontwikkelen voor het slaan van een bal. De Paddle Ball is niet alleen inzetbaar voor het aanleren van tennis, maar voor alle mogelijke racketsporten, zoals badminton en tafeltennis. De Paddle past aan elke hand en stelt de speler in staat om een backhand en forehand bal te slaan.

 

Plaats uw bestelling voor tennisrackets

Koop uw tennisrackets bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag