1 2 3 4  

Bent u al bekend met trendsporten en outdoorsporten?

Op sportgebied is er letterlijk voor elk wat wils. Er zijn zoveel soorten sporten en er komen steeds nieuwe varianten bij. Waar de één het liefst balsporten beoefent, wil de ander experimenteren met trendsporten en outdoorsporten. Hieronder verstaan we onder meer:

  • Biketrial: trucs en stunts uitvoeren op een kleine sportfiets;
  • Boomklimmen: de hoogste bomen bedwingen met een professionele klimset;
  • Freerunning: een parcours rennen waarbij de renners ‘dagelijkse’ obstakels bedwingen, zoals straatelementen in een stad of wijk. De ervaren freerunners doen dit met veel elegantie, salto’s en gewaagde sprongen;
  • Mountainbiken: een bekende en - na ruim een decennium – volwassen vorm van sport;
  • Slacklinen: balanceren op een band of touw en steeds meer trucs oefenen, zoals springen en ‘surfen’;
  • Steppen: een gezonde en laagdrempelige sport voor alle leeftijden en elke omgeving.

 

Ons assortiment voor trendsporten en outdoorsporten

Nijha is al sinds 1922 sterk in beweging. We houden van sport en de vele ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. We zijn het trend- en outdoorsporten gaan volgen om tot een hoogwaardig en breed assortiment te komen. Het grote voordeel van deze typen sport is dat ze geen veld of baan vereisen. Ze zijn overal en altijd uitvoerbaar, de meeste ook gewoon in een sportfaciliteit als het seizoen niet geschikt is voor buitensport. Wilt u ook graag aan de gang met een trendsport of outdoorsport op school, in verenigingsverband of op het werk? In onze webshop vindt u het complete assortiment. Hier een kleine greep:

  • De Slackline Slackstar Control set; een complete set om te slacklinen. U heeft voor deze outdoorsport alleen nog een paar stevige bomen of stevige palen nodig.
  • De Step Freeride Basic om comfortabel en energiek te steppen. Een outdoorsport waar u verder alleen een optionele helm, bidon en bidonhouder bij nodig hebt.
  • De Nijha sportcube om binnen obstakels te creëren voor trendsporten als freerunning en biketrial.

 

Meer informatie over trend- en outdoorsporten van Nijha

Koop uw trend- outdoorsportmaterialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag