1 2 3  

Turn- en gymmaterialen voor lenigheid en plezier

Elke gymzaal of sporthal bevat een schijnbaar oneindige hoeveelheid mogelijkheden op sport- en spelgebied. Ons assortiment aan turn- en gymmaterialen sluit aan bij die veelzijdigheid en voorziet in de behoefte van scholen en verenigingen om hun leerlingen en leden met allerlei sporten in aanraking te brengen. Waar de één een natuurlijke affiniteit heeft met een bal, hangt de ander vanaf dag een stevig in de ringen. Op jonge leeftijd ontdekken kinderen waar hun lichaam allemaal toe in staat is en onze gym- en turnmaterialen ondersteunen die ontdekkingsreis op alle fronten. In onze webshop vindt u alle losse materialen overzichtelijk gerangschikt naar categorie. Voor een complete inrichting adviseren we u graag, om samen tot een slimme en uitgebalanceerde selectie van turn- en gymmaterialen te komen.

 

Basisvaardigheden met turn materialen

Turnen is een individuele sport waarbij de beoefenaar zijn kunsten op verschillende toestellen vertoont. Denk aan een paard, evenwichtsbalk of rekstok. Kinderen komen op de basisschool vaak voor het eerst in aanraking met deze turnmaterialen en leren zo stapsgewijs vertrouwen op hun eigen kracht en lenigheid. Turnen wordt veel in verenigingsverband beoefend en er zijn wekelijks turnwedstrijden waarbij kinderen van dezelfde leeftijd of klasse zich met elkaar meten. Het is mooi om te zien hoe deelnemers zich concentreren en een bepaald turntoestel volledig beheersen. De turnmaterialen in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en ondersteunen de gebruikers bij hun activiteiten met een goede grip en materialen die prettig aanvoelen. Uiteindelijk kunnen turners zich met deze materialen voorbereiden op het hoogst haalbare in turnen: de Olympische Spelen.

 

Gymmateriaal voor jarenlang variatie en plezier

De meest eenvoudige gymmaterialen zijn op veel manieren te gebruiken en combineren. Met een paar dikke matten, een paar hoepels, ballen en stokken zet u zo een fantastisch parcours uit. Of stel een trampoline op voor een turnbok om er over heen te springen. Of gebruik alle gymmaterialen samen voor de grote favoriet op elke basisschool: een middagje apenkooien. Ook in het aanbod gymmaterialen van Nijha is er genoeg keuze om uw sportfaciliteit voor de komende jaren uit te rusten voor diverse en uitdagende activiteiten.

 

Meer informatie over turn- en gymmaterialen van Nijha

Koop uw turn- en gymmaterialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag