1 2  

Beginnen met unihockey

Unihockey is een van de snelst groeiende sporten van Europa. Het is ontstaan in Scandinavië als een mix tussen ijshockey en zaalhockey. Unihockey is een hele dynamische sport voor spelers met een goede conditie. De bal – gemaakt van licht plastic en voorzien van gaten – gaat razendsnel over het speelveld heen en weer tussen de spelers. Om het als team vol te houden zijn er meestal veel reservespelers, zodat de veldbezetting constant rouleert. De spelregels zijn simpel en dat maakt het een leuke sport om mee te beginnen op het gebied van sporten met een bal en een stick.

 

Unihockey is een veilige sport

De sticks zijn van kunststof en de bal is zoals gezegd van lichtgewicht plastic. Bovendien mogen spelers hun stick niet boven heuphoogte optillen, dus dit is een sport met maar weinig kans op ongelukken. Voor ons aanbod unihockey materialen geldt dat ze allemaal even sterk en degelijk zijn. Zoals de gatenbal met een doorsnede van zeven centimeter (ten opzichte van de negen centimeter variant), die onbreekbaar is bij normaal gebruik. Of onze sticks van polycarbonaat, al dan niet extra versterkt met fiber. De sticks hebben verschillende lengtes, die passen bij het gebruik door verschillende leeftijdsgroepen.

U kunt kiezen uit diverse sets bestaande uit sticks en ballen. Zo hebben we de Unihoc set Pro (voor het basis- en voortgezet onderwijs), de Unihoc reactor starter set, een Allroundset voor algemeen gebruik en de playstick set voor jonge kinderen, rolstoelhockeyers en Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO). Vanzelfsprekend hebben we ook een mooi aanbod in de categorie ‘doelen’, voor trainingen of wedstrijdgebruik.

 

Meer informatie over unihockey van Nijha

Koop uw unihoc materialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag