Groot geworden met straatvoetbal

Veel van de beroemdste voetballers ter wereld zijn begonnen met voetballen op straat. Zoals Johan Cruijff die graag een balletje trapte op pleinen en veldjes in de buurt. Tegenwoordig is straatvoetbal zelfs een discipline op zich, waarbij spelers pronken met hun vaardigheden. Het is prachtig om te zien hoeveel balcontrole sommige spelers hebben en hoe ze de bal op een onvoorstelbare manier weten hoog te houden. Daarnaast gaat straatvoetbal ook over het bekende dribbelen, passen en scoren. Op een plein of veld hoeven niet eens echte doelen te staan om er een voetbalveld van te maken, al is dat natuurlijk wel het mooiste. Maar voor voetballertjes over de hele wereld geldt: met een geschikte bal en een lege ruimte kunnen ze zich uren vermaken!

 

Kies de beste bal met gemak

Nijha heet een aantal fantastische straatvoetballen in het assortiment, zoals de Streetsoccer ball Freestyle en de Cruijff Foundation voetbal. Hieronder kunt u een aantal van de belangrijkste baleigenschappen van verschillende ballen bekijken. Voor een totaaloverzicht van onze (indoor en outdoor) voetballen hebben we deze matrix gemaakt. Hierin vindt u een compleet overzicht met alle kenmerken en gebruiksmogelijkheden, om gemakkelijk de beste bal(len) te kunnen kiezen voor uw situatie. Of u nou voetbalt in clubverband, op school of op straat.

 

Een aantal straatvoetballen uitgelicht

De voetbal Streetsoccer Freestyle is (letterlijk) gemaakt voor gebruik op veldjes, pleintjes en op straat. Deze bal heeft zijn sporen verdiend onder pannaspelers, freestylers en straatvoetballers. De speciale rubberen toplaag geeft spelers de perfecte balcontrole en techniek, die zo kenmerkend zijn voor straatvoetbal. Doordat de bal uit latex en PC-materiaal bestaat is de duurzaamheid gegarandeerd.

De voetbal Magic 2 low bounce is sterk, maar toch zacht en daardoor geschikt voor allerlei trucs. Ideaal voor binnen- en buitengebruik.

De voetbal Spot Act (maat vier, verkrijgbaar in rood, blauw, groen en geel) is een mooie pleinbal voor het basisonderwijs. De bal is vormvast, goed lucht houdend en 32-delig hand genaaid.

 

Plaats uw bestelling voor straatvoetballen

Koop uw straatvoetballen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag